[CITAATvdDAG] CGKR vindt potentiële terroristen gevaarlijker dan effectieve daders

bbet“Een maatschappij kan het niet hebben dat er geweld wordt gepleegd tegen mensen louter op basis van hun afkomst.” Dit ferm citaat komt van Jozef De Witte, grote Smurf van het eenzijdige Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding (CGKR) naar aanleiding van de veroordeling van Boutens en Co. Vandaag werden een aantal leden van BBET veroordeeld van straffen van zes maanden tot vijf jaar gevangenisstraf. Jozef De Witte is in zijn nopjes. “De antiracismewetgeving zet geen rem op de vrijheid van meningsuiting, ze zet een rem op daden,” zo zegt hij nog.

We gaan het BBET-proces niet opnieuw voeren, maar we stellen wel vast dat Jozef De Witte problemen heeft met een bepaalde mening (hoe verderfelijk die misschien ook mag zijn) en dat hij problemen heeft met geweld tegen mensen louter op basis van hun afkomst. Dat is op zijn minst een rare redenering. Ten eerste waren de enige ‘daden’ die BBET op zijn kerfstok heeft het bezitten van (veelal legale en geregistreerde) wapens door individuen die iets met BBET te maken hebben en het sturen van smsjes in bedenkelijke toestand. Daarnaast gaven ze een blaadje uit waar inderdaad teksten in stonden die bij wet verboden zijn. Je moet echter het Belgisch gerecht zijn om te geloven dat deze heren effectief een aanslag zouden willen, laat staan kunnen plegen.

Het citaat waar we mee begonnen is al helemaal opmerkelijk. Het doet de schijn wekken dat geweld dat gepleegd wordt tegen mensen die geen specifieke afkomst hebben, toegelaten is onder bepaalde omstandigheden. En eerlijk gezegd, als we zien hoeveel criminelen er (niet enkel door gerechtelijke dwalingen, ref. de internationaal gezochte crimineel eerder deze week die vrijkwam door een procedurefout) vrij rondlopen, moeten we hem nog gaan geloven ook. Het district Deurne in Antwerpen kan hiervan meespreken. Maar hey, dat mag! De familie van de 87-jarige Augusta Van Reeth moet bijgevolg niet zagen, aldus De Witte, tenslotte was het geweld dat tegen haar gepleegd werd niet ingegeven door de afkomst van de dame. Spijtig voor haar en haar nabestaanden, maar zo gaat dat hier in België!

3 comments

  1. Roofmoorden, verkrachtingen, corrupte rechters en politici…geen enkel probleem.

    Revisionisme, bepaalde symbolen tonen of iets zeggen dat je niet mag zeggen….BAM!, maximum celstraf + hoge boetes + burgerrechten kwijt.

    Welkom in de links-liberale beerput genaamd belgië.

  2. Uit de reactie van Youssef Le Blanc blijkt duidelijk dat de jacht op de autochtone bevolking volkomen legaal is. Wat duidelijk ook blijkt uit de arresten van de loge-afhankelijke, partij-ongebonden(sic), magistraten. Anderzijds blijkt ook dat het gevaarlijk is om bepaalde, misschien terechte, maar door de linkse dhimmies en hun aanbeden godsdienst niet aanvaarde uitspraken te doen. Als men de wereld op zijn kop kan zetten voor een Zwarte Piet en een sprookjeskanibaal, dan weet men dat we nog naar een grotere decadentie gaan in de toekomst.

  3. Straf staaltje politiek-correcte “logica”(sic) bij die C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur) ! Onthouden in het stemhokje op 25 mei a.s. !

Comments are closed.