meeuw-3Groot alarm in onze politiek-correcte wereld! De Europese Unie wordt geleid door een nazi! Echt waar, Herman van Rompuy, voorzitter van de Europese Raad heeft een gedicht op zijn webstek staan van niemand minder dan Cyriel Verschaeve. Erger nog: het gedicht gaat over… een meeuw! Volgens Elsevier.nl een nazi-vogel.

Dit artikel is helaas geen satire. We wilden echter deze kolder met u delen. Dit om aan te tonen hoe verkrampt men in politiek-correcte middens bezig is.

Het is de Franse vod Libération die de kat de bel aanbond. Daar ontdekten ze het duivelse gedicht van Verschaeve, dat sinds 2007 op zijn webstek staat. Stel u voor zeg! Dat het CGKR, de Jewish Defense League, het Forum der Joodse Organisaties, Joods Actueel, het Simon Wiesenthal Center, Kif Kif, AFF en andere behoeders van de wereldvrede dit over het hoofd hebben gezien is onbegrijpelijk. Onvergeeflijk ook eigenlijk.

We citeren even Elsevier: “Dat het vers over een meeuw gaat, is ook pikant: het was het symbool van de Nationaal-Socialistische Beweging in Nederland. Nog altijd wordt het herkenningsteken gebruikt door extreemrechtse groepen in Vlaanderen. De meeuw wordt overigens ook gebruikt in het logo van de PVV.” Voila! Hét bewijs van de nazi-sympathieën van Van Rompuy.

We hebben trouwens de directe link tussen de nazi’s en de meeuw gevonden. In het gedicht noemt Verschaeve immers de meeuw de “arend der zee”. En wat was het symbool van nazi-Duitsland? Jawel, een adelaar. En laat dat een synoniem voor ‘arend’ zijn!

Herman van Rompuy, hoe durft ge! Bah!

U gelooft ons niet? Lees dan hier en hier.

Hieronder overigens de treffende gelijkenis tussen de nazi-meeuw en de Duitse adelaar onder het nationaal-socialisme:

SONY DSCadelaar

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Huidige leider EU is een notoir nazi!”

 1. De Nationale Jeugdstorm (NJS) was een Nederlandse jongerenbeweging kort voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog, naar voorbeeld van de Duitse Hitlerjugend en als nationaalsocialistische tegenhanger van de padvinderij.
  De leden waren geüniformeerd, lichtblauwe bloes met das en epauletten, muts, korte zwarte broek. Insignes toonden een zeemeeuw. Sommige jongens hadden een jeugdstormdolk. De Jeugdstorm droeg de Meeuwenvlag mee in manifestaties[3].

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Nationale_Jeugdstorm

 2. Bij de opsomming beginnende met C.G.K.R. etc… is men de “Linkse Liga voor de Rechten van de Minderheden Mens” vergeten te vermelden…

 3. Idee voor een film? “De Nazi, de meeuw en Europa.

 4. Na de Duitse adelaar is nu ook de Dietse zeemeeuw een vogel die niet meer beschermt hoeft te worden van de Groenen en andere linkse natuurliefhebbers.

  1. De “Blauwvoet” die vliegt bij “storm op zee” !

 5. Jean Marie TYTECA

  De vleugels van een meeuw lopen uit in een punt, terwijl de uiteinden van de vleugels van een roofvogel afgerond zijn. Zowel op foto’s als op tekeningen kan men er geen gelijkenissen in vinden. Reeds geruime tijd is Elsevier een anti-Wilders en pro-VVD- campagne aan het voeren ongeacht de reacties van zijn eigen lezers en abonnees. In ieder geval zijn de reacties meestal tegen de EU, waardoor zij er wat bekaaid vanaf komen.

 6. Ik wist niet dat er nazi-vogels waren. Hebben (of hadden) die dan allemaal een NSDAP-lidkaart.? En wat een onverwachte triomf voor de nationaalsocialistische ideologie: de EU voorgezeten door een notoir nazi!!! Wat men mij dus in Bad Totz heeft geleerd is dus nog altijd actueel en waardevol, pomitiek evident? Belachelijk! Wat ik werkelijk wil zeggen is dat maker en de “believers” van dit soort artikels NOTOIRE OENEN en ZEVERAARS zijn. Nota bene: ik ben geen fan van Van Rompaey, mais trop est trop!

 7. “Treffende gelijkenis” ????? Ha ja want ze hebben allebei toch twee vleugels, aan elke kant één , net zoals bij een kolibrie !

Trending

%d bloggers liken dit: