za2In het Zuid-Afrikaanse Tshwane viel enkele dagen geleden de elektriciteit uit. Het is te zeggen, de inwoners van ‘regio 7’ in deze stad werkten met een soort voorafbetaling om elektriciteit te bekomen. Dit systeem is nu gecrasht en is onherstelbaar gebleken. Het gemeentebestuur besliste vervolgens om deze inwoners te laten aansluiten op het premium-systeem. Het enige wat ze vragen is dat deze inwoners zich komen laten registreren. Simpeler kan het bijna niet.

Deze oproep komt blijkbaar erg traag aan, want al dagenlang wordt er geprotesteerd in de zevende regio van Tshwane. Nu, het is te zien wat je ‘protesteren’ noemt, want het lijkt wel of er een burgeroorlog woedt. De uitsluitend zwarte betogers staken ondertussen een ziekenhuis, een woonhuis, enkele stadskantoren, een bibliotheek, wat voertuigen en een politiekantoor in brand.

En dit allemaal omdat het elektriciteitssysteem het even laat afweten… je zou denken dat er meer aan de hand is. Maar dat mogen we niet zeggen of denken, want we weten allemaal dat sinds het einde van de apartheid alles peis en vree is in de ‘regenboogrepubliek’. Zuid-Afrika is een paradijs op aarde, laat daar geen twijfel over bestaan!

Tegelijkertijd bereikt ons ook het bericht dat in Kaapstad vandaag een betoging zal plaatsvinden van het ANC. Meer dan 2000 betogers worden er verwacht. De vorige ANC-betoging in Kaapstad leidde tot chaos, geweld en vandalisme. Desalniettemin stelt het openbare vervoer de metrolijnen gratis ter beschikking van de duizenden betogers. Als toemaatje van ergernis wordt aan de mensen die willen gaan werken (overwegend blanken vanzelfsprekend) gevraagd “om alternatieven te zoeken om op hun werkplek te geraken”. We zouden toch stilaan durven stellen dat Zuid-Afrika aan het afglijden is naar een volleerde bananenrepubliek…

Ondertussen bij de rijke, vetgemeste, racistische en stoute blanke boeren: klik hier.

za9

za10

za3

za12

za6

za7

za5

za2

za1

za8

za11

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Elektriciteitspanne aanleiding tot zware rellen in Zuid-Afrika, maar alles gaat goed!”

  1. Nog lomper dan primaten ,met excuses voor deze laatste

Trending

%d bloggers liken dit: