euthanasieBinnenkort wordt naar alle waarschijnlijkheid de kindermoordwet goedgekeurd. Nadat de eerste fase met succes werd afgerond, namelijk de wet die abortus een zaak maakte alsof het iets is tussen de soep en de patatten, wil men nu ook kinderen kunnen vermoorden die al geboren zijn. Stel u voor dat ouders lasten zouden ondervinden van hun zieke kindje. Afmaken die handel! De gebruikelijke term: euthanasie voor kinderen.

Een gezin uit Canada richt zich daarom rechtstreeks tot koning en hofnar Filip van België. Het gezin heeft drie kinderen en het jongste kindje werd geboren met een hartafwijking. Deze afwijking geeft (aldus het gezin) volgens de toekomstige wet in België het recht om de pasgeboren baby naar de eeuwige jachtvelden te spuiten. Het gezin, waarvan de vader dokter is, liet echter de medische wereld haar kennis benutten in plaats van te kiezen voor de gemaksoplossing van de dood en het kindje mocht na vijf weken met haar familie het ziekenhuis verlaten. Ondertussen is ze vier jaar en gezond.

Of koning Filip de oproep ter harte neemt en tevens de wens van de familie volgt om deze verschrikkelijke wet niét te ondertekenen, is maar de vraag. Koning Boudewijn deed het hem voor met de eerste abortuswet. Het verhinderde echter de regeringspartijen niet om alsnog abortus toe te laten. De kindermoordfabriek kon legaal van start gaan.

Denk overigens op 15 mei ook eens aan deze wet. Een stem voor ALLE partijen behalve het Vlaams Belang laat het vermoorden van kinderen toe in de toekomst. Zelfs de CHRISTEN-democraten verdedigen deze wet. Wat een rare wereld…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “[VIDEO] Oproep uit Canada aan koning Filip tegen de wet voor euthanasie op kinderen”

 1. Wel bedankt voor deze video !
  Samen strijden wij tegen deze “wet”…
  Er zijn wel zo veel reden om tegen euthanasie te zijn: het zet de deur open voor nog ergere misdaden tegen de menselijkheid. Waar zullen ze stoppen ?

 2. PoCo’s en mei-68-fossielen zullen zich weer in 1001 politiek-correcte bochten draaien om het desinformerend voor te stellen.

 3. Jean Marie TYTECA

  Mijn echtgenote werd geboren met de navelstreng rond de nek, waardoor een deel van de rechter hersencellen zijn afgestorven. Het resultaat was een gedeeltelijke linkse verlamming gepaard gaande met spasmen. Deze toestand zou nu aan de ouders de wettige kans geven om euthanasie te laten plegen. Ter informatie : mijn vrouw beschikt over een diploma hoger onderwijs en is niettegenstaande haar handicap volledig in het verenigingsleven geïntegreerd. Onze mei’68 delinquenten hebben de echte normen en waarden verketterd en gaan over tot het decadente.

  1. Gelukkig dat mei-6!-fossielen meer en meer geridiculiseerd worden door ethisch consequente mensen !

Trending

%d bloggers liken dit: