vingersBij Rechts Actueel zijn we allesbehalve visionairen. De bescheidenheid om dat toe te geven is ons niet vreemd. Maar toch, de virtuele inkt van onze woorden van gisteren was nog niet droog, of het artikel over de PS en de N-VA was al bijna achterhaald.

We schreven “Nog even en de N-VA is schuldig aan de eigenhandige deportatie van de in Vlaanderen wonende joden richting de kampen in het Oosten. We kennen de trucjes van de roden onderhand al wel.” De truc werd echter niet toegepast door de ‘roden’, maar wel door de zogeheten Christen-democraten.

De één of andere CD&V’ster uit Bornem twitterde: “Een nieuwe Hitlergroet lijkt geboren” en verwijst hiermee naar de twee vingers die de N-VA’ers de laatste tijd graag de lucht insteken. Nathalie Michiels, zo heet ze, wilde zich zo even snel populair maken in twitterland, maar mispakte zich daar lelijk aan. Ze kreeg een storm van verontwaardiging over haar heen. En terecht.

Al vrij snel werd de tweet verwijderd en beloofde ze schoolstraf-gewijs dat ze twee keer zou nadenken alvorens te twitteren. Desalniettemin liet ze meermaals verstaan dat er haar “een vreemd gevoel overvalt” bij het zien van N-VA’ers die twee vingers de lucht insteken. De angst voor de N-VA zit diep gebakken als zelfs CD&V’ers het nodig vinden om er de (immer populaire blijkbaar!) jaren ’30 bij te halen.

Je kan het zielig noemen, wat het ook is, maar het is de beste graadmeter. De N-VA kan op haar twee oren slapen lijkt het ons. O ja, het is overigens sommige media goed opgevallen dat ook het Vlaams Blok destijds de twee vingers gebruikten als wapen tegen de vervreemding, de ontvlaamsing en voor meer vrijheid.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “De N-VA en Hitler, het is al zo ver!”

  1. De in een V opgestoken wijs- en middenvinger voot VICTORY van Winston Churchil was dat soms ook een nieuwe Hitlergroet? Decadentia decadentiaria, omnia decadentia. Achterlijke domheid, linkse troef?

  2. “Argumentum ad Hitlerum” is een populair spelletje slijkgooien vanwege PoCo’s omdat ze WETEN dat er niet alles afdruipt maar toch nog wat blijft aan kleven. Ik heb het helemaal niet voor de hyper neo-liberale ideologie van NV-Asociaal, maar ze daarom naar het hoekje te stampen waar volgens PoCo’s de zogenaamde “zwartzakken”(sic) zouden thuishoren is een keten van bruggen te ver…….

  3. Haha, en dat allemaal omdat BDW weer maar eens iets gepikt heeft van het VB.

Trending

%d