Mariannes 2 fev-c2e5ed4875Gisteren betoogden in Frankrijk honderdduizenden burgers tegen de regering Hollande. De centrale thema’s van de betoging waren de onlangs goedgekeurde wet die het homohuwelijk toelaat en de aankomende wet die nog meer rechten voor holebi’s verschaft en bijgevolg het traditionele huwelijk verder de dieperik instuurt.

De organisatoren van La Manif Pour Tous betogen al maanden tegen de progressieve golf die dankzij Hollande en zijn socialisten doorheen het Franse parlement raast. In geen tijd worden traditionele waarden in Frankrijk bij het huisvuil gezet. Meer zelfs, vreedzame betogers waaronder moeders met kleine kinderen worden als hooligans behandeld. Geweld tegen deze opposanten wordt door de Franse staat niet geschuwd. Onschuldige mensen worden gearresteerd en beboet. (lees hier, en hier)

Bij verschillende betogingen in het verleden – en ook gisteren dus – spreken de media van ‘rellen’ in de marge van de betoging. In werkelijkheid gaat het om aangestoken relletjes door agents-provocateurs. Politieagenten in burgerkledij die zich mengen onder het publiek en de aanwezige jongeren opstoken om de ordediensten van de politie aan te vallen. Aangezien het om conservatieve betogers gaat, wordt geweld in eerste instantie gemeden. Daarom vallen deze agents-provocateurs dan maar zelf de eigen collega’s aan, die daarop reageren met geweld. Vanzelfsprekend komen de aanwezige jongeren op dat ogenblik wél in actie, maar dan wel uit zelfverdediging.

Dit ‘spelletje’ om La Manif Pour Tous in een slecht daglicht te stellen speelde zich al iedere keer af bij grote en succesvolle betogingen. Methodes die recht uit de opkomende CCCP komen. Hollande kan slechts op één legale manier gestopt worden en dat is door de verkiezingen. Ondertussen zijn familiewaarden in Frankrijk wel een lege doos geworden.

foule Denfer 2 fev-2e0bfdda05

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “[VIDEO] Half miljoen Fransen op straat tegen ‘familiefobie’ van Hollande’s socialisme”

 1. Ik kom uit een rechts nest. Veel schone schijn, maar nooit echte liefde gekregen. Als die homo’s hun kinderen beter kunnen opvoeden dan mijn ouders, dan hebben ze mijn zegen.

 2. Terecht, man kan toch niet verwachten dat de “Zwijgende Meerderhedi”, t.t.z. het ethisch gezond gebleven deel der maatschappij, dat walgt van al de PoCo-excessen en dito abnormaliteiten BLIJFT zwijgen ! Dat zal bij ons op 25 mei in het stemhokje wel blijken !

 3. Hoog tijd voor een revolutie in Europa.

 4. Als manifestant tegen het homohuwelijk maak je duidelijk dat je wil verhinderen dat twee mensen die elkaar graag zien niet mogen trouwen en ook geen kinderen mogen adopteren. Wie denk je dat je bent dat je hen zoiets belangrijks mag ontzeggen? Stel je voor dat een man op restaurant pizza bestelt, maar dan zegt iemand aan de tafel daarnaast: ‘Ho ho ober, laat die pizza zitten, hiermee gaan de traditionele waarden de dieperik in, geef die man hiernaast maar stoverij met frietjes’
  Kan iemand mij hier eens vertellen wat het probleem zou zijn van een homohuwelijk/adoptie want ik kan er zelf geen zinnig argument voor bedenken, ik heb er hier op deze site ook nog geen gelezen. Af en toe wordt hier gedaan alsof holebi’s compleet bandeloze en zedeloze wezens zijn, maar dat is gewoon denigrerende onzin. De dooddoener ‘het is onnatuurlijk’ is ook zever, homoseksualiteit komt in duizenden soorten voor, homofobie daarentegen komt enkel voor bij de mens. En zelfs al was het tegen de natuur, ik zou er het probleem nog niet van in zien.
  Ik wil hiermee niet zeggen dat ik geweld tegen diegenen die tegenstander van het homohuwelijk zijn goedkeur, maar in mijn ogen is de gedachte dat het homohuwelijk en adoptie door homokoppels niet kan volslagen irrationeel en onverdraagzaam en verdient die ook maar weinig respect aangezien het die mening op zijn beurt ook ontbreekt aan alle respect. Namelijk respect voor de mensen die willen trouwen en kinderen grootbrengen. Daarom mijn vraag: Wat is het probleem van het homohuwelijk en waarom mogen homokoppels geen kinderen adopteren?

  1. Hoe men het ook politiek-correct (ver)draaien en keren wil , procreatie kan WEL via hetero betrekkingen maar NIET via holebi paring, dat zijn objectief-correct constateerbare feiten tot spijt van elke politiek-correct geïndoctrineerde die het benijdt ! Dit maakt hetero betrekkingen tot de “norm” en dus “norm-aal” , i.e. “volgens de norm” in de oorspronkelijke betekenis van het woord en zonder enigerlei ethische connotatie. Het primair doel van betrekkingen zowel bij mens als zoogdier is immers voortplanting. Ik adviseer alle PoCo’s dan ook om te vragen dat het volkomen overgesubsidiëerd C.G.K.R. namens hen zowel
   God, Jaweh, Allah (namens gelovigen) als Moeder Natuur (namens heidenen) zou dagvaarden voor deze tegen de borst stuitende, flagrante “discriminatie op basis van sexuele voorkeur”(sic) , DOEN !

  2. Holebi’s die kinderen willen ? Wie van beide homo’s gaat die baby dan de borst geven ?
   Heu, een verwaarloosbaar technisch probleempje oplosbaar met een ROZE tutterfles als ersatz ???

  3. Biologisch gezien is de endeldarm enkel en alleen onderdeel van het spijsverteringsysteem en dat is ook voor politiek-correcten een objectief-correct onloochenbare constatatie !

 5. Ratteke Maurice

  Vergeet op 25MEI niet al wat deze RODE MAFTEN in de wetstraat ons hebben aangedaan om hen dat betaald te zetten. Die RODE HOEREN JONGEREN kunnen zo niet blijven verder doen.
  Hebben wij als Vlamingen dit NOG niet begrepen of moeten en mogen ze nog stappen verder gaan, voor mij niet de emmer loopt al lang over TREK UW OGEN OPEN A.U.B. voor zij ze sluiten

Trending

%d bloggers liken dit: