PS start aanval op de N-VA en sluit samenwerking af met Marokkaanse partij

ps marokOok de PS is dit weekeinde definitief van start gegaan met de verkiezingsstrijd. De PS, die zoals we weten, de Eerste Minister in haar rangen heeft, is omwille van die belangrijke post niet slecht bezig in de peilingen. Het ziet er dan ook naar uit dat we een versterkte versie van de jongste federale verkiezingen gaan meemaken: een sterkere PS en een nog sterkere N-VA. Dat laatste zint de roden dan ook allerminst.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de PS de – afgezaagde, maar in Wallonië ongetwijfeld nog steeds populaire – wapens bovenhaalt. De N-VA kiest (aldus de PS) voor de Vlaamse onafhankelijkheid én nodigde op haar congres de Nederlandse ex-eurocommissaris Frits Bolkestein uit. Dat is voor Laurette Onkelinx voldoende om deze Vlaamse partij te bestempelen als ‘extreem-rechts’. Lap! Nog even en de N-VA is schuldig aan de eigenhandige deportatie van de in Vlaanderen wonende joden richting de kampen in het Oosten. We kennen de trucjes van de roden onderhand al wel.

De N-VA een extreem-rechtse partij noemen, doet ons wat glimlachen. Zelfs het Vlaams Blok destijds, of het Vlaams Belang nu komen nog niet in de buurt om dat etiket opgekleefd te krijgen. Tenzij de definitie inhoudt dat vragen tot aanpassingen van vreemdelingen aan de leefgewoonten van het gastland als extreem-rechts kan bestempeld worden natuurlijk. Dan pleiten we allen graag schuldig. Maar Laurette weet beter. Waalse rode kiezers horen hun politici graag uithalen naar Vlaanderen. Dat zeer veel van die rode Walen afhankelijk zijn van het staatsapparaat (hetzij door hun job, hetzij door hun ziekenkas- en werkloosheidsuitkeringen) zal er wel iets mee te maken hebben.

Ondertussen sloot de PS een samenwerking met de Marokkaanse rode partij l’Union socialiste des forces populaires (USFP). Deze partij is niet geliefd bij de conservatieve islamieten in Marokko. Deze roden willen namelijk het debat openbreken over gelijkheid tussen man en vrouw (in eerste instantie aangaande erfenisrechten), tegen polygamie, tegen kindhuwelijken en zo meer. Dat zij in de toekomst nog meer stokken in het hoenderhok gaan werpen door bijvoorbeeld holebi-‘rechten’ te verdedigen en te promoten, sluiten we dan ook niet uit. Of deze samenwerking in goede aarde gaat vallen bij de zeer vele conservatieve moslims in Brussel en Wallonië valt nog af te wachten.

De N-VA een extreem-rechtse partij… gelukkig voor de N-VA dat maar weinig Vlamingen zich van zo’n beschuldiging iets aantrekken.

7 comments

  1. De NVA zijn hypocrieten doen alles na wat het Vlaams Blok
    vele jaren geleden gezegd heeft…Ik hou niet van een partij
    die alles na doet…zijn precies…Klein klein kleuterkes…

  2. ZOT, Lodordinges ge moet eens deftig leren luisteren en de ware achtergrond van NVA kennen NVA is een afkooksel van de oude Volksunie met als verrader Schils Hugo super verrader van het Vlaamse volk met drie gezichten en Curator / uitverkoper van Vlaanderen ( Egmontpakt)

    1. Naar verluidt sprak Schiltz zelfs Frans met zijn Franstalige madame….

    1. NV-Asociaal is hyper donkerblauw neo-liberaal maar verpakt hun donkerblauwe drol in geel-zwart feestpapier ter camouflage om de verkoop op hun electoraal Vogelenmarktkraam te doen vlotten, Naieve werkers, gepensioenerden ,doppers, leefloners etc.. zullen er soms intrappen ! Vergelijk het sociaal-economisch programma ven het VB een met het Asociaal-economisch programma van NV-Asociaal !

Comments are closed.