Lees het nieuwe boek van Thierry Baudet ‘Oikofobie’ voor 14,95 euro

oikofobiebaudet9200000011320908Het nieuwste boek van de scherpe eurosceptische schrijver uit Nederland, Thierry Baudet, krijgt overal lovende commentaren.

In dit boek stelt hij dat onze samenleving vervallen is in het tegenovergestelde van ‘xenofobie’, de angst voor het vreemde:  met name in de ‘oikofobie’, de angst voor het eigene.  Dat leidt ertoe dat alles wat verwijst naar traditie, identiteit en eigen aard verdacht gemaakt wordt en geminacht wordt – en dat al wat van elders komt verheerlijkt wordt.

Thierry Baudet (1983) is een van de meest markante stemmen in het hedendaagse publieke debat. Samen met Michiel Visser publiceerde hij de succesvolle essaybundels Conservatieve vooruitgang en Revolutionair verval. Hij was columnist voor nrc Handelsblad en is redactieadviseur van het tv-programma Buitenhof. In 2012 verscheen De aanval op de natiestaat, dat in binnen- en buitenland werd besproken en werd genomineerd voor de Socrates Wisselbeker voor beste filosofieboek van 2012.

Dit boek mag niet ontbreken in uw bibliotheek!  Bestel het nu via deze link!

One comment

  1. Ik heb het vorig jaar al bijna in één ruk uitgelezen, korte hoofdstukjes laten toe het ook op korte vrije tijdsmomenten te lezen, maar dat is niet voor mij van toepassing vermits ik in mijn hoedanigheid van senior geniet van “jaarlijks verlof van 1 jan tot en met 31 dec”. Een MONUMENTAAL boek, voor iedereen bevattelijk geschreven dat met Rechts-rake hoeken zowel het Multikulti-afgodsbeeld der Linkse Kerk als het EU.S.S.R Potverteerders Circus murm K.O. slaat EN …… vervangingsstrategie vooropstelt, “afbreken” MAAR wel iets werkbaars in de plaats stellen !

Comments are closed.