[VIDEO] Links krapuul valt andermaal bezoekers van een studentenbal aan, ook de politie deelt in de klappen

Schermafbeelding 2014-01-25 om 13.20.25Sommige clichés blijven gehandhaafd door het toedoen van de lijdende voorwerpen van het cliché zelf. Zo bevestigen linkse ‘activisten’ dat ze niet zonder geweld hun boodschap kunnen overbrengen. Nog maar eens (!) duiken er beelden op van de meute ‘verdraagzamen’ die op de minst democratische manier deftige mensen en ordetroepen als barbaren te lijf gaan. Omwille van uw welzijn ongetwijfeld. We houden ons hart vast voor de dag dat deze krapuleuze kinderen van Mei ’68 de macht mochten overnemen, waar dan ook.

Bekijk de beelden vooral zelf.

Bekijk nog meer beelden: klik hier.

KVHV Gent heeft er zo zijn eigen gedacht over:

kvhvgent

One comment

  1. Maar wel lullen en zemelzeiken over “verdraagzaamheid” en “diversiteit”, die blijkbaar niet zo “divers”(sic) mag zijn dat ze verschilt van het Links ,betweterig, politiek-correct Eigen Groot Gelijk want dan blijkt de vermeende “verdraagzaamheid”(sic) opeens totaal verdampt !

Comments are closed.