Plaasmoorde ook in het nadeel van de zwarte Plaas-arbeiders

killtheboereSinds jaar en dag beweren naïeve wereldverbeteraars en hardnekkige ANC-aanhangers dat het gerechtvaardigd is dat zwarten in Zuid-Afrika grond afnemen van de blanke Boeren. Ook Julius Malema, voormalig jeugdleider van het ANC is deze mening toegedaan. Dat daardoor veel Boeren worden vermoord, is voor deze mensen slechts bijzaak. “Het is de Boeren hun eigen schuld aangezien ze tijdens de apartheid hetzelfde deden met de zwarten.” U zegt?

Malema is ervan overtuigd dat wanneer 80% van de grondbezittingen van de Boeren “terug wordt genomen” van 9% van de Boeren die nog gronden bezitten, de zwarten er snel financieel beter van zouden worden. Een logica en een leugen die nergens op slaat uiteraard.

Er wonen momenteel nog maar 8,9% blanken in Zuid-Afrika. Van deze blanken bezit slechts 0,5% gronden, die legaal aangekocht zijn en niet afgenomen van de zwarten, als die er al woonden in eerste instantie. 400 jaar geleden, toen de Verenigde Oostindische Companie (VOC) voet aan land zette op het continent, kochten deze landeigenaars beetje bij beetje (landbouw)gronden van de Zuid-Afrikaanse prille staat.

Eveneens sinds 400 jaar werden zwarten aangenomen om te werken op de boerderijen. Hier was geen sprake van slavernij of vernederingen aan het adres van de zwarten. Deze werklieden waren officieel in dienst van de Boeren, kregen en krijgen nog steeds onderdak en alles wat daarbij hoort, maar dat wil de politiek-correcte wereld niet geweten hebben. Zelfs Eugène Terre’Blanche had verschillende zwarte werknemers in dienst. Deze hadden het meer dan goed.

Julius Malema spreekt zijn volgelingen toe: "Kill the Boer! They stole our ground!" Niets dan leugens, maar dat deert hem niet.
Julius Malema spreekt zijn volgelingen toe: “Kill the Boer! They stole our grounds!” Niets dan leugens, maar dat deert hem niet.

Het aanzetten tot roofmoord door onder andere Julius Malema is niet enkel nadelig voor de blanke Boeren, maar ook voor de zwarte werknemers van deze Boeren. Logisch ook, want eens een boerderij wordt platgebrand door hysterische zwarte roofmoordenaars, hebben de zwarte arbeiders geen werk en onderkomen meer. Het is zelfs zo dat veel zwarte werknemers hun blanke bazen met hun leven verdedigen tegen de moordende zwarte bendes, die de onuitgesproken steun krijgen van de blinde en misleidde goegemeente wereldwijd.

Het kan goed zijn dat de apartheid zijn mindere kanten had, maar wat er nu al sinds jaar en dag gaande is, namelijk de Plaasmoorde, is vele erger dan de kleine akkefietjes die de apartheid met zich meebracht. Maar dat wil de wereld niet gezien hebben! Laten we integendeel nog wat standbeelden oprichten voor Nobelprijs-winnende terroristen.

4 comments

  1. De blanke is de laatste eeuw in slaap gesust en laat zich door een sluipmoordenaar ombrengen.
    Discriminatie van niet te tolereren gedrag is taboe geworden, omdat je direct door je eigen mensen gekruisigd wordt, zodra je iets zegt over mensen die niet tot je groep behoren. Het begint te lijken op een wereldwijde hetze tegen het blanke ras (minderheid op aarde), die moet wijken voor andere rassen om religieuze redenen. Net zoals in een grijs verleden de Neanderthaler ook van de planeet verdwenen is, staat nu het voortbestaan van de vaak blonde/rossige blauwogige mens op het spel. Waar in de Abrahamitische leer (Allah en Jahweh) en mensen die denken vrij te kunnen metselen en jezuïeten leugentjes verspreiden, de gereedschappen gevonden worden om het blake ras in de nieuwe wereldorde van Lucifer, van de aarde te verwijderen. Daar worden mensen, die Christus als voorbeeld zien, niet erg vrolijk van.

  2. Elke blanke boer in Suid-Afrika produseer (gemiddeld) genoeg voedsel om 1 100 honger swartes mee te voed. Die swart boere aan wie die ANC-regering plase (boerdereijen) van blanke boere oorhandig het, verwaarloos daardie grond sodanig, dat daar van produksie geen sprake is nie. Van “uitvoer” na oorsese lande is daar absoluut geen sprake meer nie. Die miljarde Euro’s wat blanke boere vir die uitvoer van varsprodukte verdien het, word nou OMGEKEER! Suid-Afrika betaal nou miljarde Euro’s vir die invoer van varsprodukte!
    Gaan vertel dit maar vir lede van die Europese Parlement …. dit sal net VB en PVV wees wat dit sal glo. Maar, laat die klomp daar in Den Haag, Antwerpen en Brussel maar verdedr slaap. Hulle sal wakker word as oud-Aartsbiskop Desmond Tutu aan hul voordeur kom klop en skree:”Kom helpe samblief my grote Baas, kom helpe, die swartman van Suid-Afrika, hy es honger, hy wil hom die kos!”

  3. Ek wens u (die redactie) kan hierdie artikel aan alle parlementslede stuur (en toesien dat hulle dit almal lees!). Natuurlik sal dfie meeste van hulle geen woord daarvan glo nie, maar as elkeen daarvan kennis neem, sal hulle hulself in ‘n spieël sien.
    Die wêreld sal hierdie feite waarskynlik eers glo wanneer alle blankes verdwyn het, en 100-miljoen swartes in Suid-Afrika van honger en van Aides gesterf het. Ek dink dit sal dan te laat wees om “Sorry” te sê.

  4. Politiek-correct gesproken telt anti-blank racisme immers niet mee, in Belzeike toch OOK niet !

Comments are closed.