FerrariHerinner u het verhaal van de peperdure Maserati die voor een sociale woning geparkeerd stond en zou toebehoren aan Roma-zigeuners (klik hier). De appel valt niet ver van de boom zegt men weleens. Deze week werd ons een foto toegestuurd van een secretariaat van de groene partij in Duitsland: Die Grünen.

Deze partij is in Duitsland – net zoals de Groenen bij ons – verantwoordelijk voor de massale import van vreemdelingen en zingt tevens consequent de lofzang over de multiculturele heilstaat. Ergens diep vanbinnen hebben ze ook standpunten over sociale onvrede en de zwaksten van de maatschappij. Als we de foto echter bekijken lijkt het ons dat vooral het gewauwel over de ‘verworpenen der aarde’ holle frases betreft.

Voor de ingang van deze extreem-linkse partij, die zegt tegen armoede te strijden, staan namelijk een mooie Porsche en een prachtige Ferrari geparkeerd. Toeval zoals bij de Roma-zigeuners in Tielrode/Temse? We laten het in het midden, al durven we toch te stellen dat de foto écht is en dat de wagens aan hun parlementairen toebehoren. Of ga anders eens kijken in het Antwerpse Zurenborg waar de linkse wereldverbeteraars hun bakfiets in het weekeinde graag inruilen voor wagens van de hogere prijsklasse…

Klein detail: de wagens staan geparkeerd op parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapten. Al zou dat natuurlijk gezien hun ideologie weleens kunnen kloppen.

grunen

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Ontwaak verworpenen der aarde en rijd rond met de duurste wagens…”

  1. “Ooooooontwaaaaaaak verwooooorpenen der aaaaaaaarde” is de stokoude evergreen 1 mei carnaval schlager, die men dronken dient te lallen met de linker arm omhoog en obligaat toegeknepen knuistje. Indien wel ernstig, zich onthouden aub, indien nuchter eveneens.

  2. Ja maar die merken zouden ook experimentele sportwagen leveren, bestuurbaar door invaliden zonder enigerlei ledematen. DAAROM staan die wagens terecht op de parking voor gehandicapten. Let eens op de grote champagenkurken op het uiteinde van de uitlaatpijpen, dat is om ecologisch verantwoord geen uitlaatgassen in de lucht te lozen want gifGROENen zijn consequente mensen, ongeacht of ze nu rijden met het ossenwagen of de ECO-auto , die in feite een cuisse-tax is, te rijden met geitenwollen sokken aan om harder te kunnen….. “doortrappen” !

  3. Maar natuurlijk mogen de Groenen parkeren op voorbehouden plaatsen voor gehandicapten: ze zijn immers BLIND voor de werkelijkheid!

Trending

%d