repressieDat de N-VA al wel eens durft te vergeten dat het de opvolger is van wijlen de Volksunie – een partij die deels ontstond uit het onrecht dat vele Vlamingen werd aangedaan tijdens de naoorlogse repressie – dat wisten we al langer dan vandaag.  Huidig N-VA kamerlid Jan Jambon kwam onlangs trouwens nog in opspraak (nu ja, … opspraak voor de pers) omdat hij jaar en dag geleden een toespraak hield op een feest van het Sint-Maartensfonds.

Onlangs werd in het Brussels Hoofdstedelijk Parlement een voorstel van resolutie ingediend “om de verantwoordelijkheid van de Belgische overheid te erkennen voor de Jodenvervolging in België tijdens de Tweede Wereldoorlog”. In de tekst van de resolutie lezen we volgende considerans:

Eraan herinnerend dat de verantwoordelijkheid voor de judeocide in eerste instantie berust bij de kopstukken van het nationaal-socialistische regime in Duitsland en bij degenen die ervoor kozen, ook in België, met dat regime te collaboreren.”

Kortom, volgens de tekst van de resolutie zijn onze Vlaamse Oostfronters – die vaak weinig meer deden dan gevolg geven aan een oproep van de Kerk om te gaan vechten tegen het goddeloze bolsjevisme – medeverantwoordelijk voor de Jodenvervolging. Straffe taal!

De resolutie werd broederlijk ingediend en ondertekend door Vlamingenhaters Didier Gosuin (FDF), Benoît Cerexhe (cdH), moslimextremist Fouad Ahidar (SPa) en… Paul De Ridder: de N-VA-fractievoorzitter in de hoofdstedelijke praatbarak!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “N-VA-fractievoorzitter in Brussel stelt Vlaamse Oostfronters medeverantwoordelijk voor Jodenvervolging WOII”

  1. Wie van voornoemde heren heeft enige levenservaring met het fenomeen “Oostfronter”? De islamextremist Fouad Ahidar zeker? Geen enkele van deze heren weet uit persoonlijke ervaring waarover ze spreken. In feite richt die resolutie zich evenzeer tot de Oostfronters onder het commando van de franssprekende Leon degrelle en zijn Waalse Rex-partij. Maar daar aan herinneren zal zeker niet de bedoeling van de heren zijn. Onwetendheid van het volk en doodzwijgen zijn twee heel machtige politieke wapens.

  2. ZOU het NOG fanatieker en NOG meer vooringenomen en NOG meer anti-Vlaams racistisch kunnen gespeeld worden ?????? Vermoedelijk niet, een schuimrubberen medaille op de “Olympische Spelen Geschiedenisverdraaing” ligt voorzeker binnen handbereik !

Trending

%d bloggers liken dit: