handtasdiefEerder deze week overleed de 87-jarige Augusta. Augusta had vorige week vrijdag kennis gemaakt met de verrijking van de multicultuur. Haar handtas werd afgenomen en ze kwam hierbij lelijk ten val. Een schedelbreuk werd haar dinsdag fataal. Augusta is de zoveelste in rij die dit jaar in het Antwerpse district Deurne de geneugten van de post-socialistische heilstad Antwerpen mocht ondervinden.

Vandaag trok een Vlaams Belang-delegatie naar de plek waar Augusta werd beroofd en legde bloemen neer om haar en de andere slachtoffers te gedenken. Dewinter nam tijdens een korte rede het falende justitie- en immigratiebeleid op de korrel. Deze laffe aanvallen op weerloze bejaarden dienen overigens harder bestraft te worden, aldus Dewinter: “Ik wil dat de hoge leeftijd van bejaarde slachtoffers – gezien erg zware gevolgen die dergelijke misdrijven vaak op hen hebben – bij de bepaling van de straf voor de overvallers in rekening wordt gebracht als een strafverzwarende omstandigheid. Bovendien moeten daders van dergelijke misdrijven publiekelijk ten schande worden gezet – onder meer op internet  –  zodat iedereen hen kent. Het recht van privacy kan op hen niet meer van toepassing zijn. De federale overheid zou voor tuig dat dergelijke overvallen pleegt naar Nederlands voorbeeld bootcamps – heropvoedingskampen – moeten oprichten.”

actie-deurne

In Antwerpen is de strijd tegen de criminaliteit gelukkig toegenomen. Op zeer veel plaatsen houden camera’s de straten in het oog, om zo misdrijven te voorkomen en daders sneller op te sporen. Een minpuntje bij deze gerichte aanpak is het feit dat criminelen zich verplaatsen naar plaatsen waar geen camera’s hangen en het district Deurne is zo één van die plaatsen. Desalniettemin is niet de stad verantwoordelijk voor de criminaliteit, doch wel de daders zelf. Echter, zolang justitie en (federale) politiek niet meewerken aan een betere en veiligere maatschappij, zullen camera’s en andere preventieve middelen geen zoden aan de dijk brengen. We vrezen dan ook dat Augusta niet het laatste betreurenswaardige slachtoffer al zijn…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Augusta (87) overleden na handtasdiefstal, VB legt bloemen neer en wraakt laks justitiebeleid”

  1. Brunhilde Brahm

    In de maand mei word ik 80 jaar….ga sedert vele weken niet meer alleen op straat…
    wegens verhoogte gevaar omdat ik alleen ben.Ik wil heel oud worden daarom blijf ik binnen!!!

  2. Waren de daders weeral eens……”jongeren”(ge weet wel) of steekt die info voor de zoveelste keer in de PoCo-doofpot , die met dat met dat loden dekel, waarop de PoCo-reclame slogan prijkt : “verdraagzaamheid”(sic) ?

  3. Wanneer je het probleem niet juist analyseert, krijg je verkeerde oplossingen. Waarom worden ouderen, busbestuurders, ambulanciers, etc.. mishandeld en beroofd? Waarom was deze vorm van criminaliteit er voor de jaren 80 niet of nauwelijks? Omdat de daders – voor het grootse gedeelte van Afrikaanse komaf – ONS haten en ook onze maatschappij. Ze hebben noch respect noch begrip voor onze rechtsorde. Zet dus geen middelen die hier uit voortvloeien. Het recht is bedoeld voor een maatschappij waarin mensen zaken met elkaar delen en dus als correctie van ontsporingen binnen een dergelijke maatschappij. Je moet dus bankiers naar bootcamps sturen en deze geweldsplegers zien voor wat ze zijn. Een vooruitgeschoven legerpost.

Trending

%d bloggers liken dit: