vpkpEen gezonde dosis zelfrelativering, het is weinigen gegeven. Dankzij programma’s als Tegen De Sterren op, leert men de ‘bekende Vlaming’ bij momenten iets beter kennen, al was het maar door de (soms erg zure) reacties die de nagespeelde BV’s erop geven.

Gisteren zond VTM een sketch uit die afwisselend echte en nagespeelde fragmenten bevat. Het speelt zich af tijdens een plenaire zitting in het Vlaams Parlement en verschillende politici komen aan de beurt. Vanzelfsprekend passeren ook enkele Vlaams Belangers en NV-A’ers de revue. We hebben alvast hartelijk gelachen! Humor zoals het hoort in een gezonde democratie zeg maar.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: