[VIDEO] Verhofstadt heeft al een nieuw propagandafilmpje klaar

vrhfstdtsyrieVergeet het propagandafilmpje van Verhofstadt dat we vorige week op Rechts Actueel plaatsten. Het filmpje hieronder toont de ware Verhofstadt. De man die de Syrische terroristen “ondernemers en studenten” noemt die “de democratie willen vestigen”. Bekijk het vooral zelf!

4 comments

  1. Erg cru maar ook wel grappig wegens de belachelijke mimiek, dol gezwaaide gestes en koddige stembuigingen van “dat joenk” (met dank aan Jef Houthuys zaliger) in zijn one-man-show opgevoerd in het EU.S.S.R Potverteerders Circus . De one-man-show van Toon Hermans was pas ECHT grappig, maar die had dan ook een normaal menselijk gebit in zijn mond waardoor hij dus niet zo raaskallen kon als voornoemd Gent’s one-man-showbeest.

  2. Ik heb liever konijn met pruimen dan een show door een schuimbekkend konijn dat molenwiekend rond zijn as draait in het Europees Potverteerders Circus

  3. Mijn dag is om zeep bij het bekijken van dat filmpje met oppersmurf Dolf Verhoostadt.

Comments are closed.