In de maand maart van 2014 zijn er verkiezingen voor de gemeenteraden en de politieke partijen zijn dus op zoek naar stemmen. Met dien reden moet men van de partij én zichzelf uiteraard een goed beeld gaan neerzetten. Zodoende zien we dagelijks de nodige filmpjes, posters en persberichten voorbijkomen… En er zitten een aantal bijzondere gevallen tussen.

1) Taalfoutje in verkiezingsposter van de VVD in Leiderdorp

2) Bizarre programmapunt(en): Partij van de Toekomst doet mee in Eindhoven

Vrouwen moeten in Eindhoven ongestraft topless rond kunnen lopen. Verder moet er in Eindhoven een ‘dag der sekseverschillen’ komen, waarbij de rollen tussen man en vrouw voor één dag worden omgedraaid.

Bron

3) Gebouwd op ‘Rock en Roll’ verkiezingsfilmpje van de VVD in Noordwijk

4) Ronselcampagne onder allochtonen: De PVDA in Amsterdam

Slechte pers is nooit goed. De hoofdstedelijke PVDA staat al bekend als een baantjesmachine voor lokale sociaal-democraten en dat ze veel geld van de belastingbetaler in de eigen partij stopt. Maar daar kwam ze zomaar even met een nieuwe campagne (kosten € 400.000) van gemeenschapsgeld betaald en gericht op het mobiliseren van de eigen achterban voor de verkiezingen. De oppositie is uiteraard niet blij.

Bron

5) Zelf zingen in het verkiezingsfilmpje van de lokale politieke partij CKenG in Castricum

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: