[VIDEO] Propagandafilmpje Verhofstadt: een grap of echt?

verhofstadtOnderstaande video lijkt een grap, maar is het allesbehalve. Verhofstadt, Guy is zijn Europese campagne begonnen en we zullen het geweten hebben. Meteen legt hij ook zijn diepste angsten bloot aangezien Nigel Farage, dé (Britse, UKIP) Euro-criticus bij uitstek, een hoofdrol krijgt toegediend in dit links-liberale propagandafilmpje (klik hier voor meer info daarover). Kijk en lach.

7 comments

  1. Ik wist niet dat konijnen zo konden schuimbekken van razernij, dat voor een “betoog”(sic) lijkt te moeten doorgaan…..

  2. Ik zie amper een burger in het filmpje. Groter kun je het verschil niet laten zien tussen theorie en praktijk in Europa. Ik zie mezelf wel als libertijn, maar met de figuur Verhofstadt wil ik niets te maken hebben. Jammer dat je als Nederlander alleen maar op nederlanders kan stemmen. Een stem op Farrage zou mooi zijn.

  3. A democratic union? die man is aan de drank of het poeder. Als hij zonder dfat ook zo is, dan stante pede direkt naar het gekkenhuis. Maar wcht eens even ….. Misschien is hel die EU een gekkenhuis vol met gekken , en enkele psychaters als Nigel Farage of filip Claeys die de gekken trachten te genezen van hun megalomanie, waanbeelden, egocentrie en narcisme? Ze trachten zich zoals de bank Lehman Brother e/a/ te redden door vooruit te vluchten, de voortdurende uitbreiding van de EU, de grotere greep op de spaargelden via afdreigen dat het anders niet verder kan, door het bijdrukken van heel veel geld om de rente laag te houden, en zo de herverdeling op socialistisch dictatoriale wijze door te voeren. Solidariteit wordt het dan genoemd. Zo nodig: de guillotine staat nog steeds klaar in het Gravensteen in Gent. Mocht het gebeuren dat ze Guynokkio een prop in zijn mond steken.

  4. Dit is toch wel echt een grap want anders ben ik (alweer) beschaamd een Belg te zijn. Zijn lichaamstaal en Engelse uitspraak is gewoon om het te bescheuren.

Comments are closed.