[VIDEO] JM Le Pen over Dieudonné: “Non rien de rien, non je ne regrette rien!”

diedonne tintinDe schitterende komiek Dieudonné blijft de gemoederen bedaren, in binnen en buitenland. Jean-Marie Le Pen heeft een lang verleden met deze zwarte komiek en reageert dan ook verdedigend in de Franse media. Nog een sterk opiniestuk (in het Frans) kan je lezen door hier te klikken: ‘Dieudonné, de indicator van wat er fout loopt in Frankrijk.

De afbeelding links bovenaan is wel heel erg toepasselijk nu de joodse oorlogsmisdadiger Ariel Sharon het leven heeft gelaten. Dieudonné wordt te pas en te onpas als antisemiet of nazi afgeschilderd, terwijl zijn enige gebruiksmiddel humor is. Somige bevolkingsgroepen mag je echter niet viseren tijdens een komische show…

2 comments

  1. De feiten zijn wel zo dat in deze instantie, onder andere ook de Franse vleugel van de sterke filosemietische pro-Zionistische Lobby minstens de perceptie creëerde met beide voorarmen op de democratie geleund te hebben om de ook in Frankrijk constitutioneel gewaarborgde Vrijheid van Meningsuiting ondergeschikt te maken aan de specifieke belangen van politiek-correcte lobbies (meervoud). Kennelijk is Frankrijk, wiens wetgeving net als de onze geworteld is in de Code Napoléon, politiek-correct ontaard van eertijds een Democratische Rechtstaat tot de huidige Lobbycratische Kromstaat, net zoals dit bij ons zo gebeurde . Dat hier in “onze” tricolore staatskundige farce Belzeike onze oorspronkelijke Vrijheid van Meninsuiting nu ook aan politiek-correct AIDS lijdt wegens bemoeizieke politiek-correcte HIV-besmetting , blijkt overduidelijk indien men de Vrijheid van Meningsuiting zoals oorspronkelijk in “onze” Constitutie gebeiteld door “onze” Belzjiekse tricolore voorvaderen, vergelijkt met heel die oeverloze diarree aan politiek-correcte muilkorfwetten die ons slechts in de laatste decennia overspoelde. Denk er aan in het stemhokje op 25 mei a.s. ! Een Rechts offensief dat overal in Europa op gang aan het komen is, kan het politiek-correcte diarree-tij keren om restauratie van oorspronkelijke Vrijheid van Meningsuiting overal te restaureren zodat de Belastingbetalende Burger terug vrij kan ademen zonder zijn beweringen telkens weer preventief op een politiek-correcte, minutieus geijkte apothekersweegschaal eerst onder politiek-correcte dwang te moeten afwegen !

  2. Volledig eens met de auteur. De vrije meningsuiting is weer eens aan banden gelegd.

Comments are closed.