Rot-Nederlander… of wanneer racisme gewoon leuk is

blackpowerAan het eind van het vorige jaar waren er enkele momenten waarop de geïnstitutionaliseerde anti-racismeorganisaties mogelijkheden kregen om weer wat van zich te laten horen. Ze hadden hier handige hulp van buitenaf voor ingeschakeld, namelijk bij de Verenigde Naties, die bij de Nederlandse regering kwamen klagen over racisme. Het had vooral van doen met de Zwarte Pieten-discussie, die ook geluiden naar voren bracht die van wat minder fatsoen getuigen, echter woorden die nu eenmaal bij een scherp debat horen. Daarnaast was er een incident met de Haagse politie, waarvan later bleek dat het allemaal wel erg was opgeblazen door de lokale media.

Het valt allemaal totaal in het niets bij het geweld, het racisme en het etnische revanchisme van Afrikanen die met name onze grote steden teisteren. Tegenwoordig aangevuld met allerhande Zigeuners ‘abusievelijk’ door onze pers als Oost-Europeanen aangeduid. Pim Fortuyn wist het wel, in de beroemde ‘nacht van Fortuyn’ zei hij het al “we hebben hier een vijfde colonne die het land naar de verdommenis willen hebben… ik moet maar horen Allah is groot, ik ben een vies varken, u bent een christenhond… dat zeggen zij”

De talloze anti-racismeorganisaties zijn ideologisch zo verblind om maar iets anders de schuld te kunnen geven dan blanke, mannelijke inwoners van dit land en alle andere zaken wijten aan economische problemen. Echter het internet barst werkelijk van anti-blank racisme en Nederlanderhaat, allen met boodschappen gericht op de inwoners van de dit land, dus in principe voor de wet strafbaar, maar geen anti-racistische haan die er naar kraait.

Kort gelden ontdekte de bekende weblog Geenstijl, dat in het brabbeltaaltje Surinaams – uit de ex-kolonie Suriname – een zeer populaire facebookpagina (tata = Surinaams voor rot-Nederlander) bestaat, waarbij Nederlanders van alles en nog wat worden uitgemaakt. En dit wordt bewerkt door mensen die gewoon hier wonen en niet zoals je zou hopen in de rampzalige bestuurde en met Nederlands geld draaiende gehouden oerwoudstaatje Suriname. In het verlengde hiervan, in een filmje van Pownews, schept een neger op dat hij graag rijke Nederlanders berooft. Leuk.

Zo was er daarbij nog de ophef in het voorgaande jaar over een buurt in Den Haag die de bijnaam de Shariawijk kreeg, vanwege de hoge concentratie moslims en omdat er aantal hiervan waren vertrokken naar Syrië. In alle ophef over de islam begreep men nog de belangrijkste zin niet, waarin jongeren in de krant aangaven, dat ze respect hadden voor de orthodoxe islamgelovigen en daarom dáár niets uitvreten. Respect dat uiteraard niet voor ons geldt. Een jaar eerder werd een Nederlandse juwelier net buiten deze wijk op klaarlichte dag in zijn winkel geëxecuteerd.

Anti-blank racisme is en blijft een totaal blinde vlek op de radars van de overheid en daar aan gelieerde organisaties. Niet alleen dat, ze geven ook verontrustende signalen af in het verweringsbeleid. Wellicht verandert er pas iets wanneer hun zonen en dochters het slachtoffer worden.

3 comments

  1. Autochtonofoob racisme en christianofobie vallen blijkbaar ONDER de politiek-correcte radar der politiek benoemde, overgesubsidiëerde pipo’s van het C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur”) conform de politiek-correcte TWEEZAKKERIJ-ideologie en haar als “positieve actie” gecamoufleerde positieve discriminatie van sommige overbeschermde minderheden en een andere continu achteruitgestoken meerderheid. Het ene bevolkingssegment is nu eenmaal het andere niet, conform de gauchistische interpretatie van de notie “diversiteit” door politiek-correcte gehersenspoelde oikofobe onverlaten.

  2. Opgelet! Er is racisme en racisme! Er is correct en niet correct racisme. Het zwarte Zuid-Afrikaans racisme tegenover de blanke Boeren is correct racisme (en dus, volgens Links, niet aan te klagen), maar de waarheid vertellen over de criminele kutmarokkanen en tuttu frutti die ons jand onveilig maken, dat is incorrect racisme, dat door Links van toren en trans luid moet worden aangeklaagd, rechterlijk vervolgd en bestraft. Wat is er echter verkeerd trots te zijn op zijn eigen ras? Ras is niet alleen huidskleur maar vooral eigen volk, eigen cultuur, eigen moraal, eigen zeden, eigen normen en waarden! Ieder normaal mens (tot in het donkerste van het donkerste Afrika en het donkerste Australië) is een racist, want opkomen voor zich zelf en zijn gemeenschap dat is aan ieder normaal mens immanent. Ten andere, wist u dat, volgens Links, alleen autochtonen tot racisme in staat zijn en dat, nogmaals volgens Links, het verschijnsel nooit, maar dan ook nooit, optreedt bij allochtonen?

    1. Politiek-correct beschouwd zijn de “Plaasmoorde” geen anti-blank racistische moorden. Objectief-correct bezien zijn die bloederige moorden door dolle fanatieke negers op blanke Afrikaners, nazaten der Boer,s dat uiteraard wel. Maar wat baten kaars en bril als de PoCo-pipo niet zien (en) wil .??????

Comments are closed.