2014_VP_rijnmondreceptieIn een knusse ruimte in de buurt van Rotterdam hield Voorpost Nederland op zaterdag 11 januari haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Een aantal geïnteresseerde personen waren op de uitnodiging afgekomen om aan te horen wat de organisatie allemaal te vertellen had. Waarbij uiteraard eveneens de mogelijkheid zich voordoet om mensen een hand te schudden en te vernemen hoe de vlag elders in het land hangt.

Mark, de lokale kringleider van Voorpost Rijnmond, verwelkomde de aanwezigen en heette hen welkom bij het eerste bijeenkomen van Voorpost in Nederland in 2014. Florens van de Kooi, inmiddels al weer enkele jaren succesvol actieleider van Voorpost Nederland, vertelde kort over de werking van Voorpost en wat precies de rol van een dergelijke actiegroep is in de huidige maatschappij.

Daarna was er een diapresentatie, inclusief filmfragmenten, voorbereid om wat meer te vertellen over het jaar 2013 en wat de organisatie daarin allemaal had ondernomen. Diverse straatacties kwamen voorbij, de een wat radicaler dan de andere. Daarbij waren ook de nodige sportieve evenementen georganiseerd, evenals een aantal op de groepscohesie gerichte activiteiten.

Tevens werd nog vooruitgekeken naar de activiteiten in 2014. Na de verhalen en de beelden kon men anderen nog bijpraten aan de bar. Leuk om te zien dat nationalistische organisaties nog altijd nieuwe mensen blijven aantrekken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Bij de nieuwjaarsreceptie van Voorpost Nederland”

  1. amai, en een mooie opkomst zo te zien

  2. mireille demonie

    houzee !!!!!!!!!!

Trending

%d