Dit is misschien geschikt om de hond uit te laten in Sint-Jans-Molenbeek?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “(VIDEO) Zaklamp wordt machinegeweer”

  1. waar kan ik die kopen

  2. prachtig ding maar al een paar jaar oud. heb hem in m’n handen gehad en het is een hebbe ding. Trutteboom zal het wel niet toestaan omdat wapens die van uitzicht kunnen veranderen verboden zijn in politiek correct Belgie….

  3. Of in Borgerocco ????

  4. Ingenieus speeltje. Maar zie ik dat nu goed? Klapt hij tot drie maal toe het wapen dicht met de loop naar z’n buik gericht? Ook al ga je er van uit dat het ongeladen is dan nog lijkt me dat geen al te best idee.

  5. Het is geen machinegeweer, het is een semi auto

Trending

%d