gezinOp 1 april 2014 treedt in Nederland een nieuwe wet in werking, deze maakt het mogelijk dat de tweede moeder van een lesbisch stel automatisch ook juridisch ouder wordt en geen adoptieprocedure hoeft te doorlopen. Na het homohuwelijk uit 2001 en de mogelijkheid tot het adopteren voor homostellen is dit opnieuw een overwinning van de machtige homo- en lesbolobby in Nederland.

Bij de stemming van vorige maand stemden in de Eerste Kamer alleen de Senatoren van de CU/SGP en het merendeel van de CDA-fractie tegen. Het lijkt een kleine aanpassing zonder veel gevolgen. Echter het bevestigt nog maar eens, daar het merendeel van de kamerleden voorstemden, de verdere individualisering in de samenleving evenals het aantal visieloze partijpolitici. Die niet de goede voortgang van de samenleving voor ogen hebben maar toegeven aan het menselijk egoïsme. Nederland was het eerste land ter wereld dat het homohuwelijk invoerde en is sindsdien op hetzelfde pad verdergegaan.

Op december van het jaar 2012 werd ook al besloten dat de verhalen van de lobby’s over LHBT’s (lesbo/homo/bi/transgender) verplicht op alle scholen in het primair- en voortgezet onderwijs moeten worden onderwezen. Maar men wil nog veel verder gaan. De primaire lobbyclub COC wil zelfs dat de inspectie van onderwijs gaat toezien dat in alle scholen haar verhalen worden verteld.

Het homohuwelijk en daarbij de vergaande adoptie voor homostellen doen verdere afbreuk aan de al onstabiele samenleving die kinderen gaat opvoeden die niet het gevolg zijn van de seksuele gemeenschap van man en vrouw. Want het ouderschap wordt losgekoppeld van de conceptie om vervolgens het kind door te geven aan een ander stel. Aan kinderen wordt op deze wijze, door een overheid die graag met haar ideeën wil experimenteren, een normale gezinssituatie ontnomen. De nieuwe wetgeving gaat verder met de formalisering van dit proces.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Nieuwe lesbo-wet in Nederland: geen adoptie meer nodig…”

  1. Europa pleegt zelfmoord,de morele en culturele genocide en in feite ook de etnische is volop aan de gang.Heel juist:kinderen worden verlaagd van subject naar object,zoals ongeveer alles wat een mensenleven waardevol maakt.Het Rusland van Putin heeft het ingezien door promotie van homoseksualiteit in aanwezigheid van minderjarigen strafbaar te stellen!En bij ons in een soap als”Thuis”wordt dit alles als doodgewoon voorgesteld.
    Quousque tandem!!!

  2. Geldt dat alleen als lesbische wijven “moeten”(sic) trouwen ?????

  3. Juridisch is dit nog het meest laakbare: kinderen worden object voor de wet (iets waar je aanspraak kunt maken als ware het recht) en geen subject meer. Ontkoppeling van ouderschap en kinderen heeft ook politiek grote consequenties, namelijk dat de overheid gemakkelijker je kinderen kan afpakken, want kinderen zijn niet meer van de ouders maar worden van de overheid.

    Laat met sexueel onderwijs in de basisschool het groomen van kinderen door homosexuele pedofielen maar beginnen. We gaan nog heel wat meer Mikelsons meemaken.

  4. Afskuwelik! Afskuwelik! ‘n Grote onreg – nie alleen aan die kinders wat slagoffers van ‘n onnatuurlike huwelik is – maar ook aan die res van die land se kinders, wat deur ‘n korrupte regering gedwing word om “skokterapie” te ondergaan. Kinders is onskuldig, het niks verkeerd gedoen, maar word gedwing om die verkeerde idees van die lewe te leer ken. Absoluut skokkend! Om te dink, Nederland is my en my volksgenote se stamland, en daar word so omgegaan met onskuldige kinders!!!

  5. Volledig eens met dit artikel. Al die wetgeving gaat trouwens voorbij aan de rechten van het kind. Art. 7.1 van het Internationaal Verdrag betreffende de rechten van het kind stelt: “elk kind heeft het recht zijn beide ouders te kennen”. Bom-moeders, homo- en lesbostellen ontzeggen met voorbedachtheid het kind het recht op de andere natuurlijke ouder.

Trending

%d bloggers liken dit: