Jihadisten raken hun paspoort kwijt bij terugkomst

Het kwijt spelen van het (tweede) paspoort is een goede stok achter de deur om de getrainde en geharde jihadisten buiten de deur te houden.  De Britse minister van Binnenlandse Zaken, Theresa May, heeft dit jaar zeker 20 mensen hun Britse nationaliteit afgenomen, omdat ze in Syrië zijn gaan vechten. Dat heeft de krant The Independent maandag uit de doeken gedaan na onderzoek naar de manier waarop de minister bepaalde bevoegdheden gebruikt.

In Nederland en Vlaanderen gebeurd dit nog niet. Sterker nog, Jihadisten die na de slachtpartijen in Syrie terugkeren krijgen in Nederland sociale begeleiding, werk en een huisje zodat ze zo goed mogelijk resocialiseren. Dat Nederlandse jongeren zeven jaar moeten wachten op een kleine huurwoning en meer dan tien procent werkeloos is, dat is van minder belang.

Hopelijk geven de Britten de richting aan voor nieuw beleid!

Mideast Israel Palestinians

2 comments

  1. Ja er is nu eenmaal een politiek-correct verwennen van “jongeren”(ge weet wel) ten nadele der EigenVolkse jeugd, objectief-correct constateerbaar. Ons vonnis over het PoCo ontaard Systeem volgt op 25 mei, was het al maar zover zodat wij eindelijk nog eens electoraal kunnen terugstampen ter wraking van het aangedane politiek-correct discriminerend ONrecht !

    1. Positieve discriminatie van die “jongeren”(sic) gebeurt door er een camouflagenet “positieve actie”(sic) over te gooien opdat dergelijke maatregel niet meer als autochtonofoob of xenofiel zou gezien worden door het Eigen Volk. Oikofobie tiert welig bij nestbevuilers binnen ons Eigen Volk, de aanhangers der gauchistische “weg-met-ons” doctrine. Bij de sossenrode propagandatoeter S.R.T. zogen ze daartoe wel uit hun LINKSE duim een vehikel dat “diversiteitsstage” heet, dat wel niet zo “divers” is dat dat dient om autochtonen aan een job te helpen ha neen, bij Links staat “diversiteit” immers synoniem van allochtonofiel, xenofiel en autochtonofoob, GOM DUS LINKS UIT OP 25 MEI bij uw electoraal vonnis !

Comments are closed.