De Nederlandse socialisten van de PvdA, op dit moment de een na grootste fractie in het Nederlandse parlement met 38 van de 150 zetels, doen het niet goed in de peilingen voorafgaand aan het verkiezingsjaar van 2014.

De komende Europese verkiezing zal desastreus uitpakken voor de PvdA.  Zelfs de geharde socialistische activisten kunnen het niet meer uitleggen aan de eigen omgeving, laat staan aan de media. Rechts Actueel belde met het PvdA kantoor in Utrecht voor een paar quotes. De persoon die de telefoon opnam kwam net terug van een vakantie in Afrika en gaf  letterlijk aan zelf ook geen antwoorden meer te hebben op de prangende vragen.

De Nederlandse bevolking zal de partij hard afstraffen voor het draaien in het debat over de investering van de vele miljarden in een nieuw gevechtstoestel. Voor het snijden in de basisbehoeftes van het volk zoals de zorg en het sociaal stelsel. Maar ook de kleinere drama’s zoals het het leeg roven van de kas voor daklozen door een PvdA’ er die daarna ‘gewoon’  lid kan blijven, werkt niet mee aan de beeldvorming.

De traditionele achterban, de arbeiders, zijn massaal overgelopen naar de PVV van Geert Wilders.  Veel PvdA afdelingen zijn geïnfiltreerd en in sommige gevallen overgenomen door immigranten. Onder andere in Rotterdam is de partij voor een groot gedeelte overgenomen door Turkse inwijkelingen. De burgemeester van Rotterdam is er een van PvdA huize met op zijn minst een gedeeld loyaliteitsgevoel voor zijn geboorteland Marokko.

Sterker nog, uit onafhankelijk onderzoek blijkt de PvdA bijvoorbeeld in Den Haag alleen overeind blijft staan door de allochtone achterban. Uit een opiniepeiling blijkt dat als er nu verkiezingen zou worden gehouden de PVV 17,9%, de PvdA 16,9% en de links liberalen van D66 volgt met 14,6%.

Alleen, wanneer er alleen zou worden gekeken naar de autochtone stemmen, dan zou de uitslag toch anders uitpakken: PVV 23%, D66 18%, de rechts liberale VVD 11% en pas ver daarna de PvdA met een schamele 8%.

Het verkiezingsprogram van de PvdA voor de Europese Verkiezing met als speerpunten: Meer spreiding van asielzoekers van Zuid Europa naar Noord Europa, alsmede meer bevoegdheden naar Brussel, zal naar verwachting niet de handen op elkaar krijgen.

De krant het NRC gaf op 18 oktober 2000 een goede beschrijving van de sociopaat: ‘De sociopaat heeft een glanzende buitenkant maar is verdorven van binnen. Gladde bolster, rotte pit. Soepel pratend, complimenterend, verdekt dreigend, gespeeld teleurgesteld maar vooral heel erg charmant praat hij hij iedereen om. Iedereen wordt door hem ontwapend. Een goede sociopaat is niet alleen leuk om naar te kijken, hij is ook subversief omdat hij het sociale systeem gebruikt in plaats van ontkent.’ Waarvan acte.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Sociaal democraat of sociopaat?”

 1. Dat het Volk zich altijd laat beet nemen door die links-liberale volksverraders gaat er bij mij niet in. Misschien dat het stilaan begint door te dringen. Misschien.

 2. Goed nieuws! In Zuid-Afrika is daar soortgelyke tekens, en ons hoop dat ‘n koalisie die mag van die ANC sal breek. Dit sal die eerste keer in die land se geskiedenis wees dat politieke partye in een koalisie sal saamwerk om die regerende party te verslaan.
  Die grootste opposisieparty – die Demokratiese Alliansie van mevr Helen Zille – weier tot dusver om by die koalisie aan te sluit. Na verwagting kan ‘n koalisie van alle opposisiepartye by volgende jaar se verkiesing die ANC oorwin. Dit is egter te betwyfel of die DA saam met die VF+ sal wil werk. Die DA wil “alles alleen doen”.
  Die verkiesingsdatum is nog nie aangekondig nie, maar na verwagting sal dit waarskynlik in die laaste week van April wees. Op 27 April vier die linkses “Bevrydingsdag”, en dit is moontlik dat die ANC daardie datum as verkiesingsdag sal kies.
  Net soos wat Vlaminge hoop op onafhanklikheid van België, so hoop Afrikaners en Boere om van die Kommunistiese staat Suid-Afrika weg te breek en een (of dalk twee?) republieke vir die volk te stig. ‘n Gebied is reeds in die weste van die land aangewys, en ander volksgenote verkies ‘n gebied in die noordooste van die land.
  Die dorp ORANIA is die groeipunt van die vryheidsgebied in die weste, wat van die Atlantiese Oseaan tot aan die Oranjerivier strek; en KLEINFONTEIN (naby Pretoria) is die groeipunt van die vryheidsgebied in die noordooste, wat van Pretoria tot by Richardsbaai strek.
  Oranjeland, of Afrikanerland, lê in ‘n woestynagtige deel van Suid-Afrika, maar dit is omring deur ylbewoonde gebiede waar slegs sowat 250 000 swartes en 500 000 bruinmense woon. Daarteenoor is die gebied in die omgewing van Pretoria meestal groen en waterryk, maar is omring deur 30-miljoen vyandiggesinde swart stamme.
  Dit sal interessant wees om te sien watter een van dié twee vryheidsgebiede die beste gaan vaar – die ryk noorde, of die arm weste. Swartmense sal nie maklik die noordelike gebied verlaat nie, terwyl die land in die weste vir swartmense onaantreklik sal wees.

Trending

%d