(VIDEO) Linkse Antifa verwondt tientallen agenten in Hamburg

hamburg Krawalle_image_660In de Duitse stad Hamburg hebben duizenden linkse Antifa-extremisten de aanval geopend op de politie, waarvan 70 mensen gewond raakten.  Aanleiding is de mogelijke ontruiming van een kraakpand, dat vooral bezet wordt door illegale negers en met graffiti en vernielingen door links zwaar beschadigd werd.  Hamburg is één van de Duitse steden die de voorbije decennia het verst afgegleden is in de multiculturele chaos:  vreemdelingen overstroomden de stad, geholpen en gevolgd door linkse druggebruikende blanken die vooral groen en links stemmen.  Tijdens de betoging werd door blanke Duitsers de slogan ‘nie wieder Deutschland’ gescandeerd – een vorm van zelfhaat die in Vlaanderen toch eerder zeldzaam is…       De voornaamste dader van het geweld is het communistische ‘Antifa’-netwerk, dat in Vlaanderen uitstekende contacten onderhoudt met het weblogje van het Arabisch Fascistisch Front (AFF).  Antifa is volgens Europol op dit ogenblik, naast moslimextremisme, het gevaarlijkste en meest gewelddadige netwerk van Europa;  het is verantwoordelijk voor brandstichtingen en moordpogingen op Duitse politiemensen.  De politieke steun van links voor Antifa verhindert het krachtdadig oprollen ervan.

6 comments

  1. Sinds wanneer is RechtsActueel vriendjes met de politie en met Europol???

  2. Ook hier weer: kan dat artikel niet net iets minder tendentieus? Antifa geeft zichzelf hier genoeg bloot als gevaarlijke gekken, door er zo schuimbekkend over te schrijven zorg je er alleen voor dat mensen ReAct niet meer serieus gaan nemen…

    1. Hoeveel artikelen die dan beter zullen zijn heeft Nationalist al zelf aangeleverd voor RechtsActueel?

  3. Ook de Duitsers krijgen waar ze voor gestemd hebben. Net zoals de Vlamingen, Noren, Fransen, enz. enz.

  4. Tijd dat men die criminelen aanpakt op alle fronten! Heb het ooit meegemaakt in Gent dat krakers en linkse criminelen de Politie, andersgezinden en toevallige voorbijgangers bekogelen met verkeersborden, kasseistenen en dergelijke meer maar ook daar is er geen gepast antwoord gekomen van de politiek! Zolang het links is mag dat blijkbaar allemaal en valt het onder de vrije meningsuiting. Welke mening dat is is me tot op de dag van vandaag echter onduidelijk!

Comments are closed.