(VIDEO) Lierse tegen Standard

lierseDe Vlaamse supporters van voetbalclub Lierse haalden bij de thuismatch tegen Standard een zee van Vlaamse leeuwen boven. Knap werk, zeker als je weet dat een geel-zwarte leeuw in Wallonië als des duivels wordt beschouwd – in sommige streken wordt Vlaamse jeugdbewegingen verboden onze nationale vlag te hijsen.  Straf, zeker als je weet dat het eigenlijk de vlag van Walloniës grootste sponsor is…

5 comments

  1. de suporters van standart zijn soms echt gortig en ook de spelers zelf!!! zie bvb naar carsela witsel enz ….

    heb ooit mee gemaakt dat ik in mechelen in hun station werd aan gevallen door hoeligans van standart,om wille van een vlaamse leeuw .. schelden roepen brullen smijten met cacque alles er op en er aan!!!!

    zelfs kinderen lieten ze niet gerust!!!! belgie barst!!!!

  2. Ik ben ooit mijn Vlaamse vlag afgepakt in Moeskroen (jaja), en een week later stond half Standard te zwaaien met hanen op Kortrijk.

Comments are closed.