vmo goed zo afficheOnderstaand filmpje circuleert op het net en dat vinden we leuk. Logisch ook dat we het daarom even via Rechts Actueel mee helpen verspreiden.

Voor meer informatie over de VMO verwijzen we graag door naar enerzijds het artikel over de VMO-affiche die we zelf verkopen en anderzijds naar de webstek van de VMO. Uiteraard bestaat de VMO niet meer, maar de webstek is een eerbetoon aan deze organisatie.

Artikel VMO-affiche.

Webstek VMO.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] De VMO in beeld”

  1. We zijn hen dank verschuldigd voor hun daadwerkelijke steun bij de Vlaamse ontvoogdingsstrijd die NOG STEEDS NIET uitgestreden is vermits de geldkraan der enkel richting “solidaritet(sic) vanuit Vlaanderen naar Walonistan en Bruxellistan nog steeds wagenwijd open staat. Zijn wij dan masochisten dat we er op staan te gapen in plaats van ze eens en voorgoed dicht te draaien en republiek Vlaanderen Vrijstaat uit te roepen ????? Waarom nog wachten tot 25 mei ?

Trending

%d