Moslims in Londen: ‘ Stop met alcohol verkopen of 40 zweepslagen’

moslimstegenalcohol2Tientallen islamitische demonstranten liepen onlangs samen met één van Engelands meest controversiële haatpredikers langs bij restaurants en winkels om te eisen dat ze zouden stoppen met de verkoop van alcohol. Anjem Choudary leidde een groep van islamitische demonstranten door Londen ‘s Brick Lane-gebied. Ondernemers in Brick Lane in Whitechapel, aan de rand van de stad, werd verteld dat zij 40 zweepslagen zouden krijgen als ze doorgaan met hun “slechte” producten te verkopen.

Brick Lane is een van de meest trendy wijken van Londen en een populaire locatie voor Kerstfeestjes. Anjem Choudary, die behoorde tot de Al-Muhajiroungroep die verboden werd onder de antiterrorismewetten, vertelde de menigte : ” De winkels worden uitgebaat door moslims en ze weten dat de verkoop en consumptie van alcohol volledig verboden is. Ongeveer 60 mannen en vrouwen in boerka’s deelden waarschuwingsbrieven uit.

Het protest, dat werd getimed om samen te vallen met de aanloop naar de kerstfeestjes, werd uitgesteld omdat een kleine groep van de Engelse Defensie Liga (EDL) een tegenactie organiseerde.

Choudary vertelde de aanwezigen dat Brick Lane een “hol van onrecht” was en dat hij wilde dat Brittannië onder de sharia zou leven. Volgens recente rapporten heeft Choudary tientallen jonge Britse moslims aangemoedigd om te gaan vechten in Syrië.

moslimstegenalcoholEDL moslimstegenalcohol3 moslimstegenalcohol1Anjem-Choudary-448684

9 comments

  1. “Ieder jaar 10000 doden als gevolg van alcohol. Islam is de oplossing.” staat op één van de spandoeken. Blijkbaar zijn die mensen wereldvreemd gezien de Islam ieder jaar meer slachtoffers op zijn geweten heeft. Alcohol blijft dus nog steeds veiliger.

  2. Enkele varkens en honden in de stoet drijven omze uiteen te jagen ! Daar hebben ze de pest aan.

  3. Zet het leger om met tanks doorheen de stoet te rijden UIT ZELFVERDEDIGING !

  4. Ge verstaat niet wat die hier blijven doen hé! Het regent hier om de vijf minuten, warm is het hier ook niet zo dikwijls, onze architectuur staat hen niet aan, de katholieke feestjes die we houden zijn niet naar hun goesting en nu mogen we ook al geen pintje meer drinken?

    Air Maroc, enkele vlucht! Hoppa!

    1. hele maal mee eens . negerzoennen mogen niet meer verkocht worden . zwarte piet doet vele denken aan de slaven . de kerstboom mag niet meer . want dat is niet heillig . de cristelijke feestdagen . mogen niet meer . want dat is weer tegen de regels van de koran .kinderen mogen geen ham op hun boterham naar school meenemen . dat is tegen de regels van de islam .als je in een mini rok loopt . dan mag je niet langs de moskee .want dat is tegen hun religie . een amtenaar mag je weigeren om een hand tegeven . dat staad in de koran . als man mag je trouwen . maar dan moet je je wel laten besnijden . en de regels van de koran leren . als vrouw mag je trouwen . maar dan moet je wel volgens de regels van de fam : leven . en ook nog een islamitiese naam aan nemen . wij moeten lief zijn voor elkaar . begrip hebben voor elkaar .toenadering zoeken naar elkaar . maar naar wie dan . al er duizenden marokaanse moslims zijn .en duizenden polen . duizenden turkse mensen .als er duizenden grieken komen . enz : enz : naar wie en hoe zullen wij ons gedragen . je kan immers geen allemans vriend zijn .je kan nooit je eigen cultuur tegen overstaan van een andere cultuur op geven . dat mag niet en dat mogen wij ook niet van die anderen willen . maar een ding weet ik wel . dat je iedereen die nu binnen komt . een tijdelijk paspoort kunt geven . met de spelregels van het land wat betreden gaat worden . door iedereen . en voor iedereen . om dat als het zo door gaat je land naar de afgrond brengt . wij kunnen niet allemaal het zelfde zijn . maar wij moeten er ook niet toe gedwongen worden verschillend is leuk maar teveel is niet goed . kijk maar naar die landen . waar mensen vandaan komen . daar was altijd oorlog . en daar zal wel altijd oorlog blijven . verschil van mensen kan leuk zijn . verschil van eten kan leker zijn . maar verschil van meningen . kan ons allen . wel eens duur komen testaan .om dat ons begrip wordt op gelegt . terwijl aan de andere kant weinig / of bijna geen begrip wordt getoond . afz : een moeder met kinderen van hindoestaanse af komst . en kleinkinderen van marokaanse . surinaamse . En turkse af komst . zij bestaan wel . maar horen ook bij die mensen niet bij . om dat die mensen . van die afkomst . het zelf laten merken . maar ik heb ze geleerd . je komt alleen . je blijft alleen en je gaat alleen . afz : een bezorgt mens . moeder . EN oma .

Comments are closed.