ZumaPresident Zuma is boos. Hij werd namelijk uitgefloten op de herdenking van terrorist Mandela. Hij zegt nu dat de ANC en zijn persoontje belachelijk werden gemaakt voor de ganse wereld en dat hij de ‘dissidenten’ zal opsporen.

Dat Mandela een communist was weten we ondertussen, maar Zuma toont evenzeer communistische trekjes. Of hij daarvoor in de leer is gegaan bij de Chinezen kunnen we niet zeggen, misschien was het de Cubaanse president die tijdens de ceremonie het één en ander in Zuma’s zwarte oortjes fluisterde wanneer de boe-concerten van start gingen, maar ook dat kunnen we niet bevestigen. Vast staat dat Zuma bloedrode staatspropagandistische truckjes heeft laten toepassen tijdens de ceremonie en dat hij deze zal laten toepassen de komende dagen en weken.

De South African Broadcasting Corporation (SABC), de staatsomroep met andere woorden, had alle moeite om het boe-geroep weg te werken. De eindregisseur liet onder andere telkens Zuma in beeld kwam de geluidskop dichtdraaien, zo kreeg je alvast thuis de indruk dat er niet geroepen werd. Toen dat toch niet efficiënt genoeg bleek, ging men over naar een vernuftig truckje: telkens er bij Zuma boegeroep de kop opstak, werd op de grote schermen een lachend snoetje van Mandela getoond. Het gevolg was dat de boe-roepers niet langer durfden te roepen, aangezien het zou overkomen alsof ze tegen Mandela aan het roepen waren.

Maar Zuma laat het hier niet bij. In zijn laatste dagen als president zal hij nu een geduldig ploegje stasi’s de beelden van SABC nauwkeurig laten bekijken. Vervolgens dienen deze sympathieke heren en dames één voor één te achterhalen wie er ‘boe’ geroepen heeft tijdens de ceremonie. Een werkje van zeer lange adem lijkt dit ons, aangezien zowat iedereen in het stadion weleens ‘boe’ geroepen heeft. Zuma is namelijk zoals elke andere dictator: hij denkt dat iedereen hem liefheeft, maar in werkelijkheid heeft hij geen vrienden, laat staan kiezers achter zich. Nu goed, dat zal moeten blijken bij de eerstkomende verkiezingen. Daarna kan hij zich voorgoed terugtrekken in zij villaatje van 16 miljoen, terwijl 26,2% van de bevolking probeert te overleven met 0,91 euro per dag.

Wat er met de geïdentificeerde dissidenten zal gebeuren is ons niet duidelijk. ANC-praatjesmaker Jackson Mthehmbu blijft erbij dat het om enkelingen gaat die de boel opstookten. Gaat men van deze heren hun ANC-lidkaart afnemen? En wat als het geen ANC’ers blijken te zijn? Kogel door het hoofd? Een maandje cel? Dwangarbeid op het domein van Zuma zoals het gras afrijden of koffie zetten? Zuma en de dissidenten, het kan nog alle kanten op, maar dat het communistische en autoritaire trekjes vertoont, verbaast ons niets.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Zuma laat ‘boe’-roepers opsporen “Dit pik ik niet!””

 1. Dit artikel vermeldt ‘de herdenking van terrorist Mandela’. Dit is te dom en te hatelijk voor woorden. Het maakt ‘Rechts actueel’ onbetrouwbaar en schadelijk voor de zaak die men wil dienen. Mandela was in de eerste plaats een zwarte nationalist die streed voor zelfbestuur met inderdaad soms ongeoorloofde middelen. Maar na jarenlange gevangenis werd hij een verzoener. Rechts actueel vermeldt dat niet. Dat is regelrecht bedrog.

  1. Een ‘zwarte nationalist’? Wat is dat? Bestaan er dan ook ‘blanke nationalisten’? Mandela was een communist en dus een uitgesproken anti-nationalist. Vanuit die lijn wilde hij een multiraciaal, multicultureel Zuid-Afrika, en wees hij elk federalisme ter bescherming van de minderheden af – om op die manier met een zwarte meerderheid het hele land te kunnen beheersen. Hij bereikte zijn doel dankzij terreur. Bekijk intussen vooral ook even deze beelden over de acties van uw ‘verzoener’: http://rechtsactueel.com/2013/12/10/video-de-lijken-van-mandelas-communistische-anc-terreur/

 2. Een halsband naar het ontwerp van Winnie Mandela, de Loeder van de Natie.

  1. Dergelijke halsbanden ken ik niet maar ik heb al videos op internet gezien van andere “halsbanden” , waarbij negers andere negers een autoband halsband om de nek deden er benzine in goten en in brand staken……….

 3. Zuma se kraal by Nkandla (so is oorspronklik deur die media vertel) het hom R900-miljoen gekos. Die groot bohaai het losgebars toe dit bekendgeword het dat hy verbeterings van R200-miljoen aan Nkandla aangebring het – alles met belastingbetalersgeld!
  Ek sal net weer seker maak van my feite, want dit is ‘n sensitiewe saak. Zuma het ook die media verbied om foto’s van sy huis te publiseer, maar wat so ironies is …. dit is op Google Maps en Google Earth beskikbaar!!!

  1. Hoezo hij een luxe “kraal” en geen uit ijzeren platen opgetrokken krot in één of ander Township rond de Tambo luchthaven van Jo’burg ??????

Trending

%d bloggers liken dit: