Moeders en kinderen vastgehouden door politie: vervolg

CRS vrouwGisteren toonden we een filmpje over het tegenhouden van een aantal vrouwen – die hun ongenoegen wilden uiten over de invoering van het homohuwelijk en homoadoptie – door de CRS, de speciale oproertroepen van de Franse politie. Vandaag tonen we u nieuwe beelden, die het vervolg laten zien.

Het ene filmpje toont hoe de CRS enkele ‘ontsnapte’ vrouwen terugleidt en hoe de pers en mensen die het gebeuren willen filmen worden aangepakt. Het tweede filmpje toont de belachelijkheid aan van de hele CRS-operatie, waarbij zelfs een groep vrouwen, zich weet los te werken en het op een lopen zet in de richting van het geviseerde Ministerie. Paniek bij de CRS alom, dat begrijpt u wel!

2 comments

  1. Het lijkt me inderdaad interessant om eens een uitgebreid artikel over dit onderwerp op Rechts Actueel te kunnen lezen. Het is opmerkelijk dat terwijl Europa kreunt onder een economische, ecologische, sociale en immigratiecrisis, voor- en tegenstanders zich zo kunnen verliezen in zo’n triviaal gegeven als homohuwelijk.

    Ter voorbereiding alvast dit eens lezen: http://www.hetvrijewoord.org/?p=150

  2. Als manifestant tegen het homohuwelijk maak je duidelijk dat je wil verhinderen dat twee mensen die elkaar graag zien niet mogen trouwen en ook geen kinderen mogen adopteren. Wie denk je in godsnaam dat je bent dat je hen zoiets belangrijks mag ontzeggen? Kan iemand mij hier eens vertellen wat het probleem zou zijn van een homohuwelijk/adoptie want ik kan er zelf geen zinnig argument voor bedenken, ik heb er hier op deze site ook nog geen gelezen…
    Ik wil hiermee niet zeggen dat ik geweld tegen diegenen die tegen het homohuwelijk zijn goedkeur, maar in mijn ogen is de gedachte dat het homohuwelijk en adoptie door homokoppels niet kan volslagen irrationeel en onverdraagzaam en verdient die ook maar weinig respect aangezien het die mening op zijn beurt ook ontbreekt aan alle respect. Namelijk respect voor de mensen die willen trouwen en kinderen grootbrengen. Daarom de oproep: Wat is het probleem van het homohuwelijk en waarom mogen homokoppels geen kinderen adopteren? Ik hoor het graag.

Comments are closed.