[VIDEO] De lijken van Mandela’s communistische ANC-terreur

NelsonMandelacommunistTerwijl idioten en meelopers wereldwijd terrorist Nelson Mandela uitroepen tot ‘heilige’, tonen wij u de schokkende beelden van de terreuraanslagen die door de terrorist en zijn communistische ANC werden uitgevoerd. Opgepast, de beelden van de uiteengereten slachtoffers zijn gruwelijk.

De opdrachtgever hiervan wordt dus vandaag geëerd door ‘onze’ koning en ‘onze’ eerste-minister, enkel omdat hij zwart was en de terreur gericht was tegen blanken. Of hoe multiculturele verdwazing, politiek-correcte dogma’s en de zelfvernietigende cultus van de ‘verdraagzaamheid’ ervoor zorgen dat Europa zichzelf afschaft – en zijn bevolking laat vervangen door zwarten en Arabieren.

O ja, nog één vraagje: deze terrorist werd dus door dat ‘gruwelijke apartheidsbewind’ in leven gelaten. Hoeveel oppositieleiders tegen zwarte regimes als dat van Mugabe of Mobutu zijn eigenlijk in leven gelaten?

6 comments

 1. En ondertussen geen woord van afkeuring of protest tegen de ‘Plaasmoorde’, het gruwelijk vermoorden van blanke boeren door zwarten. De media zwijgen en doen alsof er niets aan de hand is in Zuid-Afrika. Op extreem-linkse haatsites doet men zelfs alsof alles altijd maar beter gaat in Zuid-Afrika. De waarheid verzwijgen en liegen: hoe durven ze?

  En zelfs als het waar zou zijn dat de Heilige Mandela geweld afkeurde: waarom moeten wij, Vlaams-nationalisten, dan steeds maar weer verantwoordelijkheid afleggen voor daden die reeds zeer lang geleden gebeurd zijn en waar de huidige generatie nationalisten niets mee te maken heeft? Het afslachten van de blanke bevolking in Zuid-Afrika is als het ware het rechtstreekse gevolg van de vrijlating van Mandela. Zelfs een linkse activiste als Hélène Passtoors, die o.a. meewerkte aan een ANC-bomaanslag, schrikt van het geweld in het hedendaagse Zuid-Afrika.

  Twee maten en gewichten, of hoe heet zoiets…?

 2. Nochtans kweelt men in de Linkse Kerk, “Sancte Mandele , ora pro nobis” tegen beter weten in en maar wierook zwaaien tot het scheel van het metalen sacocheke tegen hun PoCo-tronie knalt.

 3. Ah Church street bombing. Een aaslag die gebeurde toen Mandela in de gevangenis zat. Alsof hij deze aanslag goedkeurt…

  1. Heeft hij ooit de aanslagen van het ANC veroordeelt en de plaasmoorde? Neen, zelf zong hij lustig mee met Zanu om nog meer boers te doden.

   1. Als hij na meer dan 20 jaar gevangenschap oproept tot vrede met de blanke onderdrukker kan een mens wel impliciet afleiden dat hij geen voorstander is van de plaasmoorden…
    Ironisch hoe de Vlaamse Beweging dat altijd als argument gebruikt, terwijl ze zelf nooit de misdaden van de Duitse bezetter hebben veroordeeld.
    Mandela wilde vrede in zijn land. De plaasmoorden zijn een gevolg van falend beleid door het ANC, niet door het vierjarig presidentschap van Mandela. Vier jaar is niet genoeg om een samenleving te veranderen.

Comments are closed.