Een mopje over Mandela? 8 uren cel en je pc 3 weken in bewaring bij de politie!

neilEen belachelijk mopje over Mandela, zelfs toen hij nog in leven was: 8 uren cel, ondervraging, computer 3 weken in beslag genomen, vingerafdrukken genomen plus een DNA-staal. Dit overkwam de Engelsman Neil Phillips, die een broodjeszaak uitbaat in Staffordshire.

Toen zijn pc erg traag afsloot schreef hij op een sociale netwerk-webstek: “Mijn pc sluit zo traag af dat ik heb besloten om hem Nelson Mandela te noemen.” Omwille van dit en andere flauwe grapjes werd de man op 10 september gearresteerd en werd hij met een ondervraging geconfronteerd op het politiekantoor. Daarna vloog hij de cel in.

Zelf verklaarde hij dat het mopjes waren in de stijl van de geliefde Engelse komiek Bernard Manning. Hij ziet geen graten in deze grapjes, die allesbehalve haat uitstralen. “Wat is er gebeurd met de vrijheid van meningsuiting?” vraagt hij zich terecht af. “En wat met de mopjes zelf? Die circuleren sowieso op het net!”

Vandaag wordt Mandela herdacht door de wereld’leiders’. Aan de beelden van het stadion te zien waar de herdenking plaatsvindt, zal het een zwarte herdenking worden. Weinig blanke Zuid-Afrikanen zullen zich wagen in het hol van de leeuw. Als zelfs in Vlaanderen zeer veel linksen het ‘normaal’ en ‘terecht’ vinden dat blanke Boeren worden afgemaakt in Zuid-Afrika, wat moet dat dan geven in het land zelf?

De Mandela-gekte bereikt stilaan haar hoogtepunt. We zullen blij zijn als het achter de rug is!

3 comments

  1. Moest Mandela nog in leven zijn dan zou hij er misschien niet eens aanstoot aan nemen? Wie beslist _voor een ander_ dat iemand hiervoor gestraft moet worden?

  2. De levensgeschiedenis van Nelson Mandele is een oneliner: van terrorist tot president. Waaom verbergt men zo angstvallig dat Mandela tot 2008 in de VS op de lijst van de in het oog te houden terroristen heeft gestaan? Dat hij persoonlijk verschillende terroristische aanslagen heeft opgezet en aan sommigen ervan persoonlijk heeft deelgenomen. Ik wil nog niet in meer details treden, want dan riskeer ik misschien wel 60 jaar Robbeneilnd. D. Van Dessel, je hebt het voor 100 % bij het rechte eind, man!

  3. Telgen van de Europese etnische meerderheid dienen niet alleen in de U.K. hun Vrijheid van Meningsuiting te HERroveren ! Ook in ons bijna gewezen “vaderland”(sic) Belzeike is het aangewezen om eens de omvang van Vrijheid van Meningsuiting in de grondwet te checken ten tijde der oprichting, toen Blezeike noch een tricolore poging tot Democratische Rechtstaat was en NU na jaren politiek-correct dIëet opglegd door Lobbies die met beide voorarmen op de democratie gingen, gaan en zullen gaan leunen tot een uitgemergelde vrijheid-van-meningsuiting ultra light , anorexia amechtig ligt te zieltogen, verworden tot een Lobbycratische Scheefstaat, waarvan telgen van de etnische meerderheid de ENIGE slachtoffers van zijn, want zij werden het allermeest gemuilkorfd ten voordele van door positieve discriminatie (“positie actie gedoopt) verwende OVERbeschermde minderheden ! “Alle Belgen gelijk voor de wet” ???
    BOERENBEDROG ! onthouden in het stemhokje op 25 mei a.s.

Comments are closed.