vp zaHet heet dat er van de doden niets dan goeds mag verteld worden, maar onze ervaring leert dat dat principe inzake Zuid-Afrika nogal sterk afhankelijk is van de huidskleur van de dode. Eugène Terre’Blanche, die in 2010 vermoord werd en dus niét het genoegen had dood te gaan van ouderdom, kon niet genoeg besmeurd worden door onze vaderlandse pers (als die al de moeite deed over de zaak te berichten), terwijl Nelson Mandela door diezelfde pers niet genoeg de hemel in kan geprezen worden.

Voorpost is van oordeel dat Nelson Mandela een terrorist was, weten dat de door hem opgerichte organisatie Umkhonto we Sizwe (Speer van de Natie) verantwoordelijk is voor honderden burgerdoden (door aanslagen op burgerdoelwitten, maar ook door standrechterlijke executies in de “detentiekampen” die ANC er op nahield, en kunnen, samen met de burgers van Zuid-Afrika (van welke kleur dan ook) niet zeggen dat het “beleid” van de communistische ANC ook maar enigszins geslaagd te noemen valt. De geschiedenis zal helaas niét over hem oordelen – die geschiedenis wordt immers geschreven door de overwinnaars -, maar alleen al het feit dat in “zijn” Zuid-Afrika, de zogenaamde “regenboognatie”, dagelijks mensen vermoord worden om hun huidskleur – dat onze media zwijgen over deze al twee decennia aan de gang zijnde genocide op de blanke Boeren verandert niets aan de feiten – is voor ons voldoende reden om géén goed woord te spreken over Mandela.

Voorpost is zeer bezorgt om de toekomst van de Afrikaners. Het wegvallen van een icoon van de zwarte samenleving zal de weg vrijmaken voor de extreme elementen binnen het ANC. Zuid-Afrika bevindt zich reeds in stadium vijf van de Genocide Watch. Er zijn sinds de vrijlating van Mandela reeds meer dan 4.000 blanke Boeren vermoord. Honderdduizenden zijn reeds geëmigreerd. Het overlijden van Mandela zal naar onze verwachting een versterkend effect hebben.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Nelson Mandela – Reactie Voorpost bij het overlijden van terrorist Nelson Mandela”

 1. Zonder twijfel heeft Mandela samen met de Klerk gezorgd voor een vreedzame overgang en voor verzoening. Uiteraard hebben de zwarten zoals elk volk recht op zelfbestuur. Ze maakten ook gebruik van terreur zoals elke vrijheidsbeweging tov de verdrukker. Zie bv ook Noord-Ierland. Toen de Springbokken wereldkampioen rugby werden veroverde Mandela het hart van de boeren door zelf een trui van de Springbokken aan te trekken, maar de plaasmoorde op duizenden blanke boeren, de verkrachtingen en aids zijn een ernstige smet op de Regenboognatie en een bedreiging voor de toekomst van blank en zwart.

 2. De realiteit in Zuid-Afrika:

  http://incogman.net/2013/12/mendala-dies-peacefully-but-not-these-sa-whites/

  De links-liberale hordes zijn zo blij met wat ze ginder bereikt hebben. Zij kunnen niet wachten om hetzelfde “regime” hier in Europa te installeren.

 3. Na een 8-tal bezoeken aan Zuid Afrika – VOOR én NA de apartheid – is mijn ervaring dat een heel groot aantal zwarte Zuid-Afrikaners heimwee hebben naar de vroegere apartheid! Toen hadden ze werk dank zij de blanke Afrikaners, werden ze stipt betaald, hadden een goed leven, kregen ze alle mogelijke hulp van die Afrikaners. Een terrorist als Mandela beloofde hen de wereld op aarde, als ze maar aan de revolutie deelnamen. Resultaat: wekelijks worden nog steeds blanke Boeren – en hun hele gezin – afgeslacht in naam van die revolutie.
  Ik begrijp niet dat de Vlaamse (??) journalisten zoooo dom zijn! En zoooo oneerlijk! Of is het misschien: wiens brood men eet, diens taal men spreekt? Klein is dat…héél klein!
  “Ons sal lewe; ons sal sterwe, ons vir jou Suid Afrika!

 4. Wel een echt op en top ZWARTE “vredesduif”(sic) zowel langs binnen als langs buiten ! En de PoCo-schrijvelaars maar desinformeren en een hagiografie bijeenflansen. “Mundus vult decepi, ergo decipiatur” wisten de Romeinen al !

Trending

%d