Duitse professor krijgt slaag nadat hij linkse lafaards uit zijn aula wegstuurt

links geweldIn de Ruhr-universiteit in Bochum heeft extreem-links zich weeral van zijn fraaiste kant getoond. Een professor mocht er een vuistslag incasseren nadat hij een student wilde verdedigen die werd lastiggevallen door gemaskerde socialisten.

De socialisten vonden dat het hoog tijd werd om een ‘rechtse’ student publiek aan de schandpaal te nagelen. Gemaskerd trokken ze naar de aula in de Ruhr-universiteit waar de bewuste student nietsvermoedend de les bijwoonde. Eens de linksen binnen waren, begonnen ze met behulp van een megafoon de jongen zwart te maken voor de overige 250 studenten. Rechtenprofessor Georg Borges, die in de aula les aan het geven was, pikte dit niet en vroeg aan de man met de megafoon om de aula te verlaten.

Niet de man met de megafoon zelf, maar een lafaard die op dat moment voor de professor niet zichtbaar was, sloeg daarop meteen met de vuist vol in het aangezicht van de man. Gelukkig voor de professor kwamen verschillende studenten snel tussenbeiden, waarop de rode lafaards het hazenpad kozen. Nadat ze zich verschanst hadden op een nabijgelegen kerstmarkt, kon de politie alsnog vier daders arresteren. Zij mogen een klacht vanwege de professor verwachten: “Het kan niet dat een student tijdens mijn les in de aula publiek wordt zwartgemaakt! Ik overweeg een klacht tegen de schuldigen.”

Links en geweld tegen mensen met een andere mening: de feiten blijven zich opstapelen!

3 comments

  1. Hebben we naast een godsdienst van de vrede (sic!) nu ook al een socialisme van de vrede (bis sic!!)?

  2. Allez, andermaal tappen PoCo’s uit de vaatjes die zij “verdraagzaamheid” of “diversiteit” noemen. Uiteraard dient “verdraagzaamheid” en “diversiteit” ENKEL politiek-correct beperkt tot het eigen pervers , link(s) “gedachten”goed, of wat dacht ge ?

Comments are closed.