IMG_0036

De Socialistische Partij (SP) in Nederland, de Vlaamse tegenhanger van de PvdA, zit met 10% van de stemmen in het parlement. Deze partij heeft voorafgaand aan een debat in de Tweede Kamer de spreekwoordelijke knuppel in het hoenderhok gegooid.

Op 9 december spreekt de PvdA minister met zijn Europese collega’s over de ongewenste neveneffecten van het vrije verkeer van personen in Europa. De SP heeft een peiling laten houden om aan te tonen hoe het volk denkt over het openzetten van de grenzen voor de Midden- en Oost Europeanen per 1 januari. De uitslag is niet mis te verstaan!

Van de ondervraagden vindt meer dan 80% dat Roemenen en Bulgaren niet vrij naar ons land mogen komen voor werk. Onder de PVV-kiezers ligt dat aantal op 100%, bij de VVD op 91%, SP 82% en bij de regeringspartijen ligt dat op PvdA en CDA 75%. Maar zelfs van de Europa-gezinde D66-stemmers vindt 53% dat we niet de grenzen open moeten zetten voor Roemeense en Bulgaarse werknemers.

Volgens een Roemeense minister hoeft Nederland helemaal geen “Tsunami” te vrezen. “Roemenen vinden Nederland namelijk helemaal niet interessant en gaan veel liever naar cultureel meer verwante landen als Italië en Spanje.” De Nederlandse regering becijfert een komst van ongeveer 70.000 arbeidsmigranten wanneer de grens open gaat.

Maar goed, de Nederlanders plukken nog steeds de wrange vruchten van het openstellen van de grens voor de Polen in mei 2007. Ook toen werd er becijfert dat er ‘maar’ 30.000 Polen zouden komen. Onmiddellijk kwamen er 100.000. In het najaar van 2007 luidden de wethouders van Rotterdam en Den Haag dan ook de alarmbel wegens de problemen die deze groep met zich mee bracht (zie dit achtergrondartikel voor meer informatie). Ondertussen zijn dat, vijf jaar later, bijna 400.000 Oostblokkers die hier woningen en banen bezetten die aan de neus van de autochtone bevolking voorbij gaan.

De landbouw-, transport- en bouwsector verruilden vanuit economisch motieven de Nederlanders in voor de Midden- en Oost Europeanen, die wel voor het minimumloon wilden werken. Pijnlijk voor delen van het eigen volk die met lege handen op de bank zitten, maar deze werkwijze komt nu als een boemerang terug naar de werkgevers. Nog maar de helft van de kleinere aannemers slaagt er dit jaar in met zwarte cijfers af te sluiten. “De komst van goedkope bouwvakkers uit Oost-Europa is het grootste probleem voor Nederlandse bouwbedrijven,” aldus voorzitter Henk Klein Poelhuis van de Aannemersfederatie Bouw & Infra Nederland.

Dat blijkt uit een enquête onder vierhonderd bouwbedrijven in opdracht van de Aannemersfederatie. Van de ondervraagde bedrijven ervaart 40 procent de komst van Oost-Europese bouwvakkers als problematisch. “We zijn beland in een race to the bottom. Iedereen wil zo goedkoop mogelijk inschrijven op werk. Daarom huren ze Oost Europeanen in”.

De problemen zijn pijnlijk duidelijk geworden, het volk heeft gesproken. Als de politiek nu eens luistert naar het volk, in plaats van het  braafste jongetje van de klas te willen zijn in Brussel, dan kan het tij nog gekeerd worden!

rdam3blur
Onze vrienden bij het Identitair Verzet voeren als enige actiegroep in Nederland actie tegen het openzetten van de grenzen. Er word druk geplakt en ze hebben de boodschap verspreid bij congressen van de PvdA. In het parlement voert de PVV oppositie hier tegen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Nederlanders eensgezind: Sluit de grenzen voor Midden- en Oost Europeanen!”

  1. leg de complete landsgrenzen voor iedereen dicht !

  2. Ik kan de schrik voor Oost-Europeanen begrijpen, maar zij delen gedeeltelijk een Europese achtergrond met ons, ze zijn blank en christelijk, van mij mogen onmiddelijk alle niet Europese en islamitische migranten vervangen worden door Oost-Europeanen

  3. Alsof Italië en Spanje.wel op ze zit te wachten. Stop toch deze waanzin, het lokt alleen maar een berg ellende uit en niemand die er wijzer van wordt!!! Ik sprak laats een Roemeen en deze vertelde dat Nicolae Ceaușescu goed was voor zijn volk … Hoe zit dat volk dan in elkaar vraag ik me af, en hoe is dat volk dan in een ander land vraag ik me af. Wat verwacht de Roemeen en Bulgaar van Italië en Spanje vraag ik me af. Ik vermoed van alles te veel! Ze kunnen beter hun energie, geld en tijd aan eigen land besteden en economisch opbouwen dan is daar in ieder geval een winnaar..!!!.

Trending

%d