7000 losgeslagen extreem-linksen versus 1500 serene katholieken

zottinIn San Juan in Argentinië hebben extreem-links samen met de holebi- en feministische beweging zich weer van hun beste kant laten zien. Ze probeerden er van 23 tot 25 november de kathedraal te bestormen, omdat ze het niet vinden kunnen dat de katholieken tegen abortus zijn en vanwege de houding van de katholieke kerk ten overstaan van holebi’s. Voor hun ‘actie’ kregen ze de steun van abortusdokters en ander tuig. De bestorming is gelukkig mislukt.

Met 7000 waren ze. Tegenover hen stond een menselijke ketting van zo’n 1500 gelovigen. Het aantal politieagenten? 0! De gelovigen baden tot Maria en Jezus, terwijl ze werden bespuwd, ondergespoten met graffiti (jawel, u leest het goed!), vernederd, geslagen, (lelijke) blote borsten tegen het lichaam kregen aangeduwd en zo meer. Ook deden enkele losgeslagen lesbische verworpenen der aarde zich seksueel tegoed aan elkaars lichaam, voor de ogen van de gelovige katholieken, die onder dit alles sereen bleven verder bidden. Elders werd een nagemaakte Paus in brand gestoken. Als hysterische hyena’s danste de menigte rond het brandende vuur.

We kunnen deze individuen niet anders omschrijven dan vulgair, gek en gewetenloos. Klaar voor de psychiatrie met andere woorden. En het is om deze beesten tevreden te stellen dat er ook in ons land beslist wordt om onethische wetten zoals de abortus- en euthanasiewet toe te laten… maar blijft u vooral stemmen op ALLE partijen buiten het Vlaams Belang die de andere kant opkijken en het ‘ja’-knopje induwen.

Kijk vooral zelf naar de beelden, want u gelooft het waarschijnlijk met moeite!

Lees ook zeker dit artikel.

9 comments

  1. Zou dergelijke extreme Christianofobie in Belzeike vervolgd worden ? Natuurlijk niet ! Surf eens naar de webstek van die politiek-correcte, volkomen overgesubsidieerde ambtenaartjes van het C.G.K.R., die zich de onbestaande Vierde Macht wanen en vul er onder “zoeken” eens “Christianofobie”, “Antisemietisme” en “Islamofobie” in . DOEN !
    U zult merken dat “Christianofobie” kennelijk GEEN ENKEL artikel oproept terwijl de 2 andere een diarree aan verwijzingen krijgen, conform de discriminerende PoCo-Tweezakkerij ! ONTHOUDEN IN HET STEMHOKJE OP 25 MEI VOLGEND JAAR !

  2. De decadentie ten top. Een Nieuwe Wereld Orde of een wereldchaos ? Hoelang wordt deze linkse kerk nog gesteund door gebrainwashte zombies vooraleer hun ogen echt opengaan?

  3. Heel veel respect voor die kerels. Persoonlijk heb ik het niet zo voor de katholieke kerk maar we kunnen niet ontkennen dat het christendom deel uitmaakt van de Europese cultuur en geschiedenis en vele Europese normen en waarden in zich draagt. Deze kerels beschermen dus niet enkel hun geloof, maar deels ook gewoon ons Europa. Machtig om hun offervaardigheid en doorzettingsvermogen voor het behoud van die aloude Europese normen en waarden te zien.

  4. alle respect voor die katholieken, maar ik heb het niet zo met dat van de ene wang en de andere wang … dat links krapuul verdient de harde aanpak

  5. De koude rillingen liepen over mijn rug toen ik de bovenstaande video zag. Het toont namelijk grote overeenkomsten met de volgende muziekvideo door Disney (enkele minuten kijken voordat de bedoeling duidelijk wordt):

  6. Alleszins een ERG politiek-correcte uiting van wat PoCo’s “verdraagzaamheid”(sic) heten maar wat objectief-correct louter pure en onversneden PERMISSIVITEIT is !

  7. Worden de ontaarde, vulgaire tegenbetogers op AIDS getrakteerd ; “imminente rechtvaardigheid” ?

  8. Hulde aan de Argentijnse katholieken, omdat ze stand hebben gehouden tegen dit tuig.

Comments are closed.