megafoonsEnkele dagen geleden demonstreerden in Berlijn een 170-tal nationalisten van de Junge Nationaldemokraten (JN), de jongeren van de NPD. Op de spandoeken stonden slogans als “Vandaag tolerant, morgen vreemde in eigen land”, “Een kogel houdt onze idealen niet tegen – solidariteit met de Gouden Dageraad” en “Ieder volk zijn land, niet ieder volk een stuk Duitsland”.

Opvallend was de afwezigheid van linkse tegenbetogers, waardoor de politie zonder werk zat. Hét bewijs dat nationalisten steeds vreedzaam betogen en dat het geweld ALTIJD van links komt. Bekijk de beelden hieronder.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[VIDEO] JN betoogde succesvol in Berlijn”

  1. Hoop voor de toekomst.

    1. Inderdaad ! Het wordt tijd dat Duistland uit zijn as herrijst !

Trending

%d