Maoïstische slavernij… in Londen, moet de linkse wereld zich nu niet massaal verontschuldigen en door het stof kruipen?

slavenIn Engeland wordt de schoolgaande jeugd om de oren geslagen met de zwarte slavernij. Op de meest onopvoedkundige wijze moeten de leerlingen er handelingen ondergaan die de zwarte slaven ook moesten ondergaan. Op deze manier wordt het schuldgevoel bij deze jongeren er net niet ingeklopt. Dat deze jongeren met de slavernij geen bal van doen hebben, deert de Engelse Minister van Onderwijs allerminst. Een schuldgevoel zullen ze krijgen, of ze dat willen of niet!

Dit soort van lespraktijken is een gevolg van de mei-’68 generatie. Sommige leraars, die in die bewuste periode de straat op gingen voor meer vrijheid en rechten, geloven vandaag de dag blijkbaar nog steeds in de multiculturele heilstaat. Logischerwijze moet daarvoor de eigen identiteit sneuvelen. Deze heren en dames zagen ook heil in de communistische idealen, waarbij iedereen zogezegd gelijk is.

Plots is het muisstil geworden bij dit soort wereldverbeteraars, want het Londense koppel dat gedurende een dertigtal jaren drie slaven hield, blijkt nogal veel banden te hebben met de communistische hippie-wereld van mei-’68. Aravindan (73) en Chanda (67) Balakrishan waren zelfs de leiders van een Maoïstische commune in het zuiden van de Engelse hoofdstad. Het vermoeden bestaat dat hun drie slachtoffers aanvankelijk ook tot deze commune behoorden en pas later tegen hun wil werden vastgehouden als slaven.

Wat er ook van zij (meer info vind je gemakkelijk via het internet), de linkse wereldverbeteraars zullen ook weer deze criminele daad goedpraten, net zoals ze dat doen met de pedofiliezaken die zich rond mei-’68 afspeelden en waar Daniel Cohn-Bendit de bekendste goedpleiter van is (klik hier).

En nu wachten op de afschuw en verontschuldigingen van onze antifa-vrienden…

5 comments

 1. Blij dat ik hier wat ernstige lectuur in het Frans kan aanbevelen.

  De zwarte -nou ja het is nu eenmaal een echte Afrikaan- economist en antropoloog schreef een boek dat de zwarte slavernij op wetenschappelijke manier benadert die uiterst pijnlijk is voor de politiek correcte islamofielen. Het gaat over “Le génocide voilé” (de gesluierde genocide) van Tidiane N’ Diaye, uitgegeven bij Gallimard.

  De slavernij van zwarten in Afrika is al 1400 jaar lang een uitsluitend islamitisch/arabisch monopolie. Het aantal slaven dat het slachtoffer werd van de islam ligt maar liefst 24 keer hoger dan de slachtoffers die naar de nieuwe wereld verscheept werden. Alsof dat nog niet sprekend genoeg zou zijn is het typisch dat van de door moslims 42 miljoen naar het Oosten weggevoerde gevangenen de mannelijke helft gecastreerd werd zo dat ze indien ze niet van uitputting stierven tijdens het transport ze dat wel deden door opgelopen infecties ingevolge hun gedwongen castratie. Over het aantal doden onder de zwarte bevolking dat zich verzette tegen hun gevangenneming zullen we als “Belg” maar zedig zwijgen.

  Laat de echte racisten nu maar eens rechtstaan!

  1. Wie een neger “Afrikaan” noemt discrimineert eigenlijke de blanke Afrikanen, de nazaten van de Boers in Zuid-Afrika en tevens de bruine Afrikaen van Noord-Afrika; Berbers en Arabieren. Politiek-correcten proberen ons wijs te maken dat de notie “neger” immers “racistisch”(sic) zou zijn, quod non, zoals de objectief-correcte betekenis van det erm “neger” in de dikke Van Dale onmiskenbaar aantoont ! Zoek het op, op de webstek van voornoemde woordenboek met “nl” achteraan.

   1. Zwarten of negers zijn voor het allergrootste gedeelte territoriaal Afrikanen. Er werd dus helemaal niemand gediscrimineerd door mij. Voor het overige sluit me graag aan bij uw commentaar. U lijkt evenwel voorbij te gaan aan de echte inhoud van wat ik schreef.
    Overigens is men in de politiek correcte media sinds enige tijd druk doende om het aantal zwarte Afrikanen dat als slaaf naar Noord- en Zuid-Amerika werd verscheept systematisch op te schroeven om een valse perceptie op te dringen aan de publieke opinie.
    Ik ben geen antropoloog, ben geen Afrikaan, niet zwart en woon ook niet In Senegal. Daarom lijkt deze Afrikaanse auteur me veel en véél geloofwaardiger dan de leugenachtige politiek correcte media.

 2. Ik ben blij dat ik dit nieuws kan volgen. Maar soms word ik gewoonweg compleet ziek bij het horen en lezen van dit soort zaken. En dan ook nog eens om te beseffen wat voor achterlijke en gestoorde mensen er op deze planeet lopen. Ze hebben totaal geen logica maar toch kunnen ze zich zo hoog opwerken. Snap het niet! Beseffen ze dat dan niet? Dat hun kant (links) gewoonweg niet deugd? Hebben ze dan geen behoefte aan de realiteit ipv idealisme dat zich meermaals bewezen heeft dat het niet werkt. Hoe kan je daar dan nog naar streven? Hoe onverantwoord moet je zijn?! Ziekelijk gewoon!

Comments are closed.