angola Terwijl in onze contreien de bouw van moskeeën door de overheid wordt aangemoedigd en de islam als een sluipend gif de maatschappij binnendringt, gebeurt er in Angola net het omgekeerde. De regering van deze voormalige Portugese kolonie heeft officieel besloten om de islam volledig te verbannen uit het openbare leven.

Amper 3% van de Angolezen is moslim, maar de kans dat er dat ooit meer gaan zijn, is nagenoeg onbestaande. De islam is nu immers een verboden religie in dit land van 17 miljoen inwoners. Om de woorden kracht bij te zetten, werden meteen de zestigtal moskeeën in Angola gesloten. Op een later tijdstip zullen ze ook worden afgebroken.

Naast de islam werden nog tal van andere godsdiensten in het Afrikaanse land verboden en ook hun gebedshuizen zullen worden gesloten. De Angolese president Jose Eduardo dos Santos sprak in dat verband over “het definitieve einde van de islamitische invloed in het land.”

angolam

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Angola verbiedt de islam”

 1. Is het zover gekomen dat de Europeanen (vooral de Christeben) uit een eertijdse kolonie en missieland lessen moeten krijgen over hoe het moet?! Schaamte en schande over ons!

 2. Jean Marie TYTECA

  Ik heb het land bezocht in 1972, toen het nog onder Portugees bewind stond. Grote aanwezige in Luanda was Petrofina, die aan de andere kant van de Congostroom in Cabinda naarstig petroleum boorde. De stranden waren prachtig en bijna verlaten, het binnenland overvloedig bevolkt door wilde dieren,…En toen werd het onafhankelijk : Mobutu wilde Cabinda en Zuid Afrika het zuiden, Cuba de macht en de bevolking doodde de meeste dieren. Hoe een prachtig en rijk land ten gronde ging; maar misschien is dit een heropleving .

 3. Kennelijk is Angola bekommerd om de Angolese identiteit van het Angolese eigen volk.

  1. Ah ja, want de Angolese identiteit is Christelijk…

   Uiteindelijk gaat het over twee imperialistische woestijngodsdiensten die het onderling uitvechten, niet meer en niet minder. Wie zegt dat dit de Angolese identiteit is, is ofwel dom ofwel van slechte wil.

   1. Als die negers in Angola de islam verbieden is dit NIET om andere religies te promoten maar uit veiligheidsoverwegingen. Hebt u er lang over gedaan om uit uw duim te zuigen ; “ah ja, want de Angolese identiteit is Christelijk” ? Indien niet, blijf dan maar zuigen tot er uit komen zal ; “negers zijn niet zwart, ze doen maar alsof” of andere PoCo fata morgana’s, kwestie van “dom ofwel van slechte wil” te zijn……

 4. Er zal wel weer een Waals-Belgische correct-politieke minister een boycot op Angola zetten.
  Toeristen zullen staatsgevaarlijk zijn enz…

 5. mireille demonie

  wishfull thinking bij ons maar ja weldra st niklaas en wat later de kerstman zal mijn schoentje maar zetten wie weet ??????

 6. Je ziet ; die zwarten zijn nog niet zo DOM als ze er uit zien mijn gedacht
  Zou JEF DE RASIST daar niet naar toe kunnen gaan om daar een stok in de wielen te steken.
  Ik denk dat hij niet meer terug keert naar hier als hij daar één voet zet.

Trending

%d