alp5We schreven eerder deze week  al over de lieve Algerijntjes die de overwinning van ‘hun’ nationale elftal ‘vierden’ in de Franse steden met brandende auto’s, geweld tegen de politie, … Maar volgens de linkse media in Frankrijk was het allemaal weer niet waar. Het waren – spijts de foto’s – leugens, verspreid door extreem-rechts.

Vandaag tonen we u daarom een filmpje van de Franse politie in Parijs die deze brave en onschuldige Algerijntjes in bedwang moest houden. De gefilmde arrestaties moet u negeren, dat zijn immers leugens, ondanks het feit dat het op beeld vastligt. Ook de kapoentjes die projectielen werpen naar de politie en hen verder fysiek uitdagen is niet echt. Allemaal trucage.

alp2

alp

alp3

De Algerijntjes kregen de steun van hun vriendjes uit Marokko.
De Algerijntjes kregen de steun van hun vriendjes uit Marokko.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: