duinrelTerwijl vierhonderduizend (400.000!) Nederlanders proberen rond te komen van de bijstand de komende winter vliegen honderden Syrische ‘vluchtelingen’ naar de andere kant van de wereld om asiel aan te vragen. In Nederland worden ze onder andere opgevangen in de mooie vakantiebungalows van het attractiepark Duinrell in Wassenaar, een dorpje bij Den Haag.

We gaan niet beoordelen of iedere vluchteling terecht Syrië ontvlucht is. De vluchtelingen zijn uiteraard erg blij dat ze kunnen worden opgevangen, weg van het sektarisch oorlogsgeweld dat Syrië overspoelt. Dat er van het geld, waar nu honderden Syrische vluchtelingen mee in de watten worden gelegd, duizenden Syriërs konden opgevangen worden in hun eigen regio, laten we eveneens in het midden.

Hoe hoog de nood is bij de vluchtelingen, werd pijnlijk duidelijk toen de collega’s van Pownews gebruik maakten van een ‘open dag’, die werd georganiseerd voor de media. Een aantal ‘vluchtelingen’ waren immers niet tevreden over de aangeboden gratis opvang. Met nieuwe fietsen aan de hand stapelen de klachten zich op: één van de wasmachines is stuk, waardoor ze een paar honderd meter verder moeten lopen om de was te doen, er is geen satelliettelevisie, de slaapkamers zijn te klein in de bungalows, enzovoort.

Terwijl Nederlanders aansluiten aan de rij bij de voedselbank in Wassenaar, om zichzelf en de kinderen iets te eten te kunnen geven, wordt er elders steen en been geklaagd over satelliettelevisie en een kapotte wasmachine… Welkom in Nederland, waar een groot deel van het eigen volk onder de armoedegrens leeft, om het de economische vluchtelingen naar de zin te maken. Kijk en huiver zelf bij de beelden van Pownews.

Rechts Actueel lezen is goed, onze artikels delen is beter, maar ons volgen op Facebook is top! Klik hier voor dagelijks nieuwe artikels die tegen de gevestigde orde ingaan. Doen!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

27 reacties op “Syrische vluchtelingen in attractiepark Duinrell: “Niet luxueus genoeg.””

 1. Stamp die malcontenten terug van waar ze komen, dan kunnen ze ginder zagen !

 2. oprotten met dat volk, we worden zelf kapot gemaakt hier! Dit hele land gaat naar de klote wegens de zakkenvullerij van anderen….kankernederlanders die dit toelaten en goedkeuren. En let op nu wordtgezeurd over het woord kanker hah

 3. Als dit waar is , denk ik dat dit zogenaamde economische vluchtelingen zijn.

 4. moet niet gekker worden op vliegtuig terug en onderweg op de schietstoel eruit mafkezen

  1. ik nederlandse, kook op een kapot gasstel! omdat ik geen geld heb voor een ander gasstel,ik zeg expres änder”en niet nieuw,en hun wat klagen!!!!! een grote bom erop,hebben we geen illegaal vuurwerk meer?? sorry hoor maar je word gedwongen zo te denken,omdat er voor ons mensen in de asosiale dienst geen potjes meer zijn,maar oh wee als het om een anderlander gaat!!!

   1. als u facebook hebt moet u is op Koopjeshoek0118 of zoekhoek0118 kijken daar kan u vast voor een prikkie een gasstel vinden

    mvg

    p.s. het is indd heeel onbeschoft wij betalen voor de andere gekke mensen

 5. Het zijn zoals vaak ,alleen maar kerels,wat gebeurt er met vrouw en kinderen,hechten ze blijbaar geen waarde aan,nee een kapotte wasmachine,en een schotelantenne,dat is belangrijk,nou nou,gauw terug naar eigen land.

 6. fallus impundicus

  Iedereen die niet door het opzet van de makers van dit filmpje heen zien, zijn mijn’s inziens een discussie omtrent migratie niet waardig. Eén ieder die het ganse syrische volk over dezelfde kam scheert als die ene persoon die klaagt over zijn wasmachien, is kortzichtig en bezit een empatisch vermogen gelijk aan dat van een beukennootje.
  Het lijden van het syrische volk gaat een aantal stappen voorbij aan het lijden van de gemiddelde belastingsbetaler die niets liever doet dan klagen over hoe zijn belastingsgeld gespendeerd word.

  NVDR: Het ‘lijden van het Syrische volk’ is veroorzaakt door rebellen van het ‘Syrische volk’ zelf en is dus nul, nihil, nada onze verantwoordelijkheid. Het lijden van de Vlaamse belastingbetaler die wordt uitgeperst voor Walen, asielzoekers, Marokkanen, Turken, het koningshuis, ontwikkelingshulpmaffia, VRT-mediagezeik en vakbonden en mutualiteiten, waardoor hij zelf steeds meer in de armoede belandt, is echt en is onze verantwoordelijkheid. Probeer dus eens een keer de emo-zever achter u te laten en na te denken over wat wij wel en wat wij niet kunnen veranderen!

  1. Het is niet wat we kunne het is wat er gedaan word ;) er word niks aan gedaan net een spoelworm infectie worden langer en groter en eten je van binne uit op tot je dood ben en niks meer over is van je dan heb je de maden de het dode vlees opeten ;) maar ja dan is et al te laat voor een pilletje voor de spoel wormen te laten verdwijnen ;) net wat ze doen met de mensen ;) laten het zover komen dat er niks meer gedaan kan worden en Nederland is binnen kort geen Nederland meer !! Maar een land met alles behalve Nederlanders .

 7. En zo gaan we maar door….veel Nederlanders voelen zich al gastarbeider in eigen land!
  Laat ieder kamerlid maar eens 1 uur meegaan naar de bouw 1 uurtje maar kijken of ze dan nog wat te mieren hebben.. En niet alleen in de bouw er zijn legio andere banen waar ze zich eens in kunnen zetten voor een beeld te krijgen van wat werken in dit land in houd ipv liggen te pitten in Den Haag of Brussel…

 8. Gelijk terug sturen

 9. Ondankbare !! ze hebben niks in eigen land en hier maar zeiken over alles . Oprotten met die lui ..

 10. Ze mogen blij zijn met wat ze hier krijgen!! Zeiken over tv over te weinig ruimte gaan ze tog lekker trug naar hun goeie land!! Tyfus volk, dr zijn genoeg nederlanders die in een huur woning zitte met nog geen tapijtje op de vloer!! Die samen met de bure een brood delen!! En die lui snappe niet dat WIJ dat betalen die mooie bungalo pleur lekker op!!

 11. En nu het stukje even opnieuw schrijven zonder taalfouten…dat leest een stuk beter…op de inhoud ga ik maar even niet in, betwijfel de echtheid zoals al eerder werd genoemd. Klagen is overigens mens eigen, of je nu Syriër bent of Nederlander, dus laat ze lekker klagen.

 12. ik erger me aan pownews dat mijn belastinggeld over de balk smijt om de boel te vernaggelen.Natuurlijk is dit filmpje onzin en ze kunnen mensen alles laten zeggen als ze de boel zo manipuleren, zie bv de bijdrage van Monique.
  Die Nike-jas kan goed zijn van een jongere zonder baan maar met geld (hoe komen ze er aan?) die er na 3 maanden op was uitgekeken, want ziin vrienden dragen nu ook een ander merk. Dit als voorbeeld hoor, dit gebeurt niet alleen bij jongeren, en ook niet bij allemaal.Bovendien hebben die tijd genoeg om het via Marktplaats te verpatsen.
  Je ziet iedereen slikken als ze die gast van pownews zien; hij weet heel goed waar de voorzichtigheid en zwakke plekken zitten, en gaat daar zo grof overheen, dat de meeste mensen dit vanuit hun goede bedoelingen niet goed kunnen pareren, zonder zelf ook poep en pies te durven zeggen. De meesten zijn niet zo opgevoed gelukkig. Maar dat maakt niet dat hij gelijk heeft, zorg dat je zelf goed blijft nadenken.
  Als je schuld bij iemand wil leggen, kijk dan naar jezelf, en degene die namens jou in de politiek zit!

  1. Wat is “pies” ? Kijk eens in een woordenboek om te leren spellen !

 13. Hoe slecht heb je het in je “eigen” land als je hier om de kleinste dingen loopt te zeiken???

 14. tis gewoon puur tuig. wees blij dat je hier mag zijn en hier geen Al jazeura maar gewoon NL 1!! en anders ga je toch gewoon lkkr terug naar je eigen land vol met gezelligheid

 15. Geen woorden voor dit, en dan heb ik het vooral over hoe deze vluchtelingen neer gezet worden in het filmpje en in dit artikel. Omdat een man zeikt tijdens een interview zijn in eens alle vluchtingen niet tevreden. Ben het er absoluut mee eens dat het vreselijk is dat wij ook vreselijke armoede kennen. Dat zou zeker niet mogen gebeuren, alleen scheer niet iedereen over dezelfde kam. Er zijn genoeg vluchtelingen die Nederland op hun blote knieën bedanken dat ze hier naar toe mochten komen zodat ze niet meer voor hun leven hoeven te vrezen.

  1. dat viel mij ook gelijk op. ik heb 5 jaar met vluchtelingen gewerkt en heb er nog nooit eentje gezien die na 8 dagen nederlands sprak. als diteen grap moet voorstellen vind ik het wel een hele foute grap

 16. Hoe zien de pretparken in Syrië er dan uit? Optieven met dat volk!

 17. hmm en er is verder niemand die hier zijn vraagtekens bij zet? snap de grap en als die subtiel was nog best leuk maar om mensen te aaien is wel kleinerend. vind het vreemd dat de enige sprekende Syrier nederlands verstaat en spreekt. En dat voor iemand die net 8 dagen pas in Nl is,,,,, Pownews? al met al een vreemd filmpje vind ik. begrijp me niet verkeerd, als dit echt waar was, ga dan lekker terug kijk of daar je wasmachine nog staat. denk verder dan alleen aan jezelf

 18. Net wat jullie al schrijven het eigen volk mag op de straat verrekken van deze klote regering, en deze (KNIP) worden in de watten gelegd. Wordt echt tijd dat het volk (KNIP) een einde aan deze situatie doet maken . Dit land balanceert op de rand van de afgrond door het geld zuchtige Brussel en de zakken Vullers van den Haag.

 19. Ik heb bijstand en kan nog geen dagje naar Slagharen ! who the fuck denken ze wel wie ze zijn?Over een paar weken lopen diezelfde ”vluchtelingen””in een Nike jas ,inclusief de schoenen ! allemaal van Sinterklaasje Nederland!dicht die grenzen alsjeblieft,

 20. Geef ze een paard en morgen moeten ze een vlieger hebben (Vlaams gezegde).

 21. Ik vind het een raar filmpje. Wat ik wel aan erger dat ze niet tevreden zijn.

  1. terug sturen en heel snel het is toch god geklaagt dat ze nog durven te klagen wij staan in de rij bij de voedelsbank en hun klagen over een tv zender die ze willen vplgens mij hadden ze het nog zo slecht niet in
   syrieche waar ze vandaan komen

Trending

%d