EU-graaicultuur: Dehaene vlucht weg van cameraDe Europese verkiezingen komen in zicht, en dus geven de traditionele krokodillen stevig van katoen.  In een recent interview mag Dehaene weer eens kritiekloos uithalen naar de ‘populisten’ – dat zijn dan diegenen die luisteren naar wat er bij het volk leeft.  Misschien is het wel leuk dat we bij die gelegenheid eens een spelletje spelen: ‘zoek de luiaard’.  Hieronder geven we het scorebord weer van vier Europese parlementsleden;  drie ervan (Claeys, Vanhecke, Dehaene) zetelen sinds 2009, Mark Demesmaeker is nog maar vrij korte tijd aanwezig.  Rarara, wie is de grootste luiaard in het Europese parlement?

scorebordclaeys  scoreborddemesmaeker scorebordvanhecke
scoreborddehaene

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Dehaene, VB en N-VA: zoek de luiaard in het Europees Parlement”

  1. Niet alleen gezien de werklust, maar zeker en vast ook gezien het programma denk ik dat de VB-lijst voor de Europese verkiezingen wel eens de verrassing zou kunnen zijn!

  2. Die is niet “lui” maar doodmoe…. van zijn zakken te vullen….daar wordt dikbuiken amechtig van.

Trending

%d bloggers liken dit: