abdelhakimParijs werd enkele dagen geleden opgeschrikt door een man die tot tweemaal toe gewapend rondliep en waarbij hij één keer de kogels in het rond liet vliegen. Nu blijkt dat de man een verleden heeft van betrokkenheid bij maar liefst vijf doden, waaronder drie Parijse agenten.

Toen in de gebouwen van de Franse krant Libération een assistent-fotograaf ernstige verwondingen opliep vanwege een schietpartij, stond de tijd in Parijs even stil. Temeer omdat enkele dagen daarvoor een gelijkaardig incident plaats had gevonden in de gebouwen van BFMTV, een ander mediakanaal. Daar werd enkel gedreigd en niet geschoten.

Voorzichtig als de media zijn, werd geen profiel opgesteld van de dader. Vanzelfsprekend was er bij diezelfde media toch enige zucht van opluchting merkbaar toen er een foto van de dader werd verspreid, waarop een redelijk blanke figuur te zien was. Ongetwijfeld werden de archieven reeds klaar gehouden om de Breiviks en Columbine-shooters te kunnen aanhalen.

Helaas pindakaas! De dader is nu bekend en opgepakt. En het profiel is een ware nachtmerrie voor onze linkse media. Hij heeft een Arabisch klinkende naam én hij heeft een dodelijk extreem-links verleden. Vanzelfsprekend wordt in de Vlaamse media enkel vermeld dat hij vijf jaar in de gevangenis zat wegens de betrokkenheid op vijf moorden. End of story.

Abdelhakim Dekhar, de dader van de schietpartij, is bekend als ‘de derde man’ bij de ‘zaak Rey-Maupin’. Deze twee anarchisten hadden in 1994 het plan om twee bewakingsagenten van hun wapen te beroven. Het verhaal leest als een spannende triller. Klimmen over een hoog hek, overmeesteren van de bewapeningsagenten, plan loopt mis wanneer blijkt dat de agenten geen handboeien hebben, traangas wordt dan maar gebruikt om ze te verdoven, taxi wordt tegengehouden om als vluchtwagen te gebruiken, aangekomen op de afspraakplaats ontstaat paniek bij het zien van een politiewagen, de politiewagen wordt geramd, achtervolging wordt ingezet en uiteindelijk zullen vijf mensen het leven verliezen, waaronder de 22-jarige Audry Maupin, de mede-overvaller van de bewakingsagenten dus.

Ondanks het feit dat ook drie politieagenten werden gedood, moest Abdelhakim Dekhar, die medeplichtig werd bevonden aan de gewapende overval op de bewakingsagenten, geen enkele dag van zijn veroordeling uitzitten. Het verdict was vier jaar cel, maar omdat hij door het onderzoek naar de vijf doden van 1994 tot 1998 in voorarrest zat, werd hij meteen na de uitspraak vrijgelaten.

Rey en Maupin werden voor hun dodelijke tocht door Parijs al gevolgd door de Franse geheime politie, omdat ze leefden in een kraakpand waar zeer veel extreem-linkse en gewelddadige figuren verbleven. Omdat er vermoedens waren van een verband tussen deze krakers en een ondergrondse links-revolutionaire politieke beweging, kreeg de zaak Rey-Maupin de hoogste prioriteit. Het kraakpand werd na de dodelijke feiten grondig doorzocht en verschillende links-radicale geschriften (onder andere van de twee daders zelf) en revolutionaire en anarchistische boeken werden er gevonden.

Abdelhakim Dekhar was de man die in Parijs op zijn eigen naam het wapen had gekocht, waarmee Rey en Maupin de bewakingsagenten bedreigden. Zelf beweerde hij tijdens het proces Rey-Maupin dat hij werkte voor de Algerijnse Veiligheidsdiensten om radicale jongeren te ronselen voor het Algerijnse terroristische verzet in Frankrijk. Ook nu verklaarde de man aan zijn advocaat dat hij voor de Algerijnse Veiligheidsdiensten spioneerde.

Zijn andere advocaat voegt daar aan toe dat Abdelhakim zei dat hij destijds handelde in opdracht van zijn nonkel, die naar eigen zeggen het hoofd was van de Algerijnse Veiligheidsdiensten en dat hij voor hem inderdaad extreem-linkse figuren moest zoeken, die in contact stonden met het moslimmilieu. Deze zouden dan gerekruteerd worden voor de Algerijnse GIA (Groupe Islamique Armé), de grootste terreurorganisatie van Algerije.

Wat er ook allemaal van waar is, deze informatie zal u dus niet verkrijgen via de reguliere media in Vlaanderen. Wij haalden de mosterd in Frankrijk, waar de media hier en daar wel een tipje van de sluier oplichten. De rest vonden we zelf na een klein beetje zoeken.

Uw taak? Verspreid dit bericht zoveel mogelijk! Doorprik met ons de mythe als zou de linkse beweging een vreedzaam clubje democraten zijn. Geweld is en blijft het voornaamste bestanddeel van hun DNA. Dat wordt meer en meer duidelijk én bewezen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Moslim met extreem-linkse connecties achter aanslag in Parijs”

  1. Wat wil je met regeringen en gerecht uit de linkse dreef ,net als hier” po-co ” benoemingen dus ….geen vervolging ,hier zou het niet anders gelopen zijn ,hoeveel mensen van ons zijn er al niet dood gestampt ,gestoken of vermoord door de nieuwe belgen

  2. Hoe kan zo iets zo lang duren…voor dat het gerecht kon ingrijpen???

  3. Het zou veeleer verbazing gewekt hebben indien het NIET zo zou geweest zijn…..

Trending

%d bloggers liken dit: