[VIDEO] Actie tegen Zwarte Piet – PowNed ging een kijkje nemen

dom vrouwmens

Ook in Amsterdam is inmiddels Sinterklaas aangekomen. Vanzelfsprekend werd in de hoofdstad van Nederland door verzuurd links actie gevoerd tegen deze extreme vorm van racisme.

Onze vrienden van PowNed trokken naar Amsterdam en stelden de actievoerders enkele vragen. Van de voorgestelde dialoog kwam echter niet veel in huis.

Bekijk het vooral zelf!

 

 

10 comments

  1. belachelijk dat die zeurpieten zoveel aandacht krijgen en links maar mee lullen met ze want het is o zo zielig die slavernij die erbij gehaald word ,tsja je moet wat om iets te verzinnen te hebben anders gelooft men je niet ,,,zielige mensen die linkse rakkers

  2. Waar denk je dat de linkse stemmen vandaan komen… Rechtstreekse import, inburgeren en rood stemmen!

  3. Waarom verhuizen ze niet naar een land waar HUN multi-flauwe-kul-tuur WEL thuis is , dus één ZONDER Sinterklaas & ZWARTE Piet ?

  4. die man met dat kind in de rolstoel had de beste oplossing DUMPEN DIE HANDEL

    1. Waarom BLIJVEN ze dan in een land waar ze zich OVERDUIDELIJK cultureel NIET thuis voelen ? Om de gulle “sociale voorzieningen” die in hun oorsprongslanden ontbreken ?

  5. Ik blijf het een grote schande vinden dat vreemdelingen die hier komen wonen wegens economische redenen en omdat het in hun eigen land een grote chaos is, , hier bij ons in het Westen onze normen , waarden , tradities en gebruiken komen aanvallen.Permanent komen deze vreemdelingen op het voorplan om eisen te stellen.Bijgevolg is het eveneens een schande dat linkse partijen meedoen en zich scharen achter de eisen van de vreemdelingen.

    1. En dat WIJ met ONS belastingsgeld dan nog xenofiele , autochtonofobe PoCo organisaties dienen te subsidieëren die HUN belangen willen doen primeren op onze EigenVolkse billijke belangen behartiging. Draai de subsidiekraan naar die met politiek benoemde PoCo ambtenarij volgestouwde ondingen DICHT, wij zijn toch geen masochisten die belasting betalen om ons in het gelaat te laten spuwen en tegen onze benen te laten urineren door die PoCo-ambtenarij ! DENK ERAAN IN HET STEMHOKJE VOLGEND JAAR IN MEI !

  6. Schitterend! Hebben die linkse zeurpieten nu nog niet door hoe belachelijk ze zich wel maken?

Comments are closed.