Een Eurokritische stem op Villa Politica: Claeys (VB) en Le Pen (FN) voor de lens gehaald door Linda De Win

vplppcGisteren haalde Linda De Win voor Villa Politica zowel Marine Le Pen (FN) als Philip Claeys (VB) voor de lens. Uitzonderlijk mag dit wel genoemd worden, aangezien het telkens dezelfde Eurofielen zijn van overwegend linkse partijen die bij Linda uitgebreid hun zeg mogen doen vanuit het Europees Parlement.

Rode Linda kon echter niet om het feit heen dat rechtse partijen bezig zijn met een stevige frontvorming naar aanleiding van de Europese verkiezingen op 25 mei aanstaande. Niet minder dan acht minuten moest ze stevig beargumenteerde Eurokritiek doorstaan. Claeys en Le Pen hielden dan ook gemakkelijk stand tijdens dit barslechte vraaggesprek van Linda. En dan wijzen we nog niet op het erg slechte Frans dat deze VRT-dame hanteert.

We onthouden vooral dat Claeys de wisseling van (Europese) wacht (Gerolf Annemans die de lijst zal trekken) en een samenwerking met Eurokritische partijen weleens voor een positieve electorale verrassing zouden kunnen zorgen, niet in het minst voor het Vlaams Belang. Ook de weerlegging van Le Pen dat het geen extreem-rechtse partijen betreft, maar vaderlandslievende partijen was meer dan terecht. Giftige Linda probeerde dat nog te weerleggen door Claeys voor de voeten te schuiven dat hij niet vaderlandslievend was, doch wel separatistisch. Le Pen moest er eens mee lachen en op de webtsek van het Vlaams Belang werd Linda voor het klaslokaal gehaald: “We gaan het Linda nog één keer uitleggen. Het Vlaams Belang is een vaderlandslievende partij, maar België is ons vaderland niet. Ons vaderland is Vlaanderen. Simpel, toch?”

Marine Le Pen (FN) antwoord droog en terecht op de vraag of het FN nog even vuil is als de partij van haar vader destijds. Even later zal ze dit antwoord meer toelichten, aangezien Linda De Win stoïcijns doof bleef voor de sneer naar de werkelijke corrupten in onze maatschappij.
Marine Le Pen (FN) antwoordt droog en terecht op de vraag of het FN nog even vuil is als de partij van haar vader destijds. Even later zal ze dit antwoord meer toelichten, aangezien Linda De Win stoïcijns doof blijft voor de sneer van Le Pen naar de werkelijke fraudeurs in onze maatschappij. Diegene die al jaren de macht (en het geld) in handen hebben met andere woorden.

Bekijk hieronder zelf de twee fragmenten van Villa Politica. Het eerste deel is met Marine Le Pen, het deel dat daarop aansluit is dat met Philip Claeys.

Deel één.

Deel twee.

7 comments

  1. Rode Linda kan het toch niet wegsteken hé, telkens weer druipt de linke linkse , TENDENTIEUZE manier van interviewen, al goed dat geur-TV nog niet bestaat…..

  2. Telkens als Philip Claeys een vraag gesteld wordt, haalt de journaliste de microfoon van bij hem weg. Uitleg vragen maar het niet willen aanhoren, zo ken ik het wel.

    1. Dat is conform de Poco-“deontologie”(sic) van de sossenrode propagandazender S.R.T. ! Hoelang moeten wij met ONS belastingsgeld nog blijven afdokken om politiek-correcte zever en gauchistische desinformatie, wars van OBJECTIEF-correcte berichtgeving , te moeten blijven gedwangvoederd krijgen ? Denk er aan in het stemhokje in mei volgend jaar !

  3. Ik denk dat rode Linda er enkele dagen niet goed van zal zijn, doordat ze haar eigen gifspuw zelf heeft moeten slikken. Ik denk verder dat er nog een mol zit in de partijraad, die bepaalde gegevens, die nog niet openbaar werden gemaakt, doorspeelt aan de media. In ieder geval 2 uppercuts voor de VRT en haar geloofwaardigheid ; het interview in EU-parlement en de onafhankelijke onderzoeksresultaten in opdracht van het VB in Terzake. Sinds het rondsturen van het vliegenmepper-pamflet is ook het aantal bezoekers op hun site zwaar gestegen. Nu nog proberen iedere dag voldoende items neer te zetten om de kiezer te overtuigen.

Comments are closed.