grSinterklaas is aangekomen in Antwerpen. Gezellig, uiteraard zeer veel gelukkige kindjes onder de 8000 aanwezigen, enzovoorts. Geen bijzonder nieuwswaarde met andere woorden. Bij onze Noorderburen, met name in Groningen, was de intocht iets minder feestelijk.

Het is te zeggen, de kindjes waren ook blij, de sfeer was ook gezellig, maar wat de aanwezigen niet wisten, was dat negen Zwarte Pieten geen echte Pieten waren. Deze Pieten droegen kogelwerende vesten en een verborgen wapen. Deze gekheid is het rechtstreeks resultaat van dolgedraaid socialistisch links. Zwarte Pieten en Sinterklaas die begeleid worden door gewapende agenten: aanschouw een eeuwenoude traditie anno 2013. Met dank aan het socialistisch linkse tuig dat enerzijds dreigt met onlusten tijdens een Sinterklaasoptocht en anderzijds al jarenlang vreemdelingen weet wijs te maken dat Zwarte Piet een uiting van racisme is.

De Zwarte Pieten in het blauw zijn gewapende agenten die linkse actievoerders moeten afschrikken.
De Zwarte Pieten in het blauw zijn gewapende agenten die linkse actievoerders moeten afschrikken.

In Vlaanderen zal socialistisch links nog iets meer zijn best moeten doen, want eens het nieuws bekend werd dat de VN zich zou bemoeien met onze tradities aangaande Sinterklaas, werd het hele ‘incident’ meteen in de kiem gesmoord door een deel van de politiek en de media. Vergeet echter niet dat de socialisten in Antwerpen er al wel in geslaagd zijn om het kruis van de mijter van de Sint te halen. De eerste tekenen van bewuste censuur zijn met andere woorden al een tijdje zichtbaar.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

10 reacties op “Sinterklaas begeleid door gewapende agenten”

 1. Is dit niet het ON-VER-MIJD-BAAR gevolg van de politiek-correcte, verkeerd begrepen, als “verdraagzaamheid”(sic) vermomde PERMISSIVITITEIT tegenover de diarree aan oikofobie die doorheen de darmen van onze politiek-correcte media stroomt en vanuit hun cloaca-gazetten over onze hoofden wordt ontlast ???? Dat de oplagecijfers der kranten dan in een razende duikvlucht zitten en tot samensmelting der concerns nopen, hoeft niet te verbazen. Immers, de sossenrode en gifGROENe schrijvelaars BLIJVEN permanent op hun eigen boterham urineren door artikels te plegen die de EigenVolkse lezer constant politiek-correct tegen de haren in wrijft , hun Gezond Verstand beledigt en hun recht op “survival of thé fittest” (gelukkig tot dusver vruchteloos) probeert te saboteren . Denk eraan in het stemhokje in mei 2014 zodat een volgend Parlement de subsidies aan de PoCo-indoctrinatie media kan blokkeren zodat EigenVolkse geplogenheden en gebruiken zoals Sinterklaas zouden kunnen doorgaan ZONDER dom en fanatiek multiflauwekultureel protest en dito agressie , m.a.w. “terug baas in ONS bezet eigen land”

 2. Men oogst wat men zaait

 3. De roe schrikt “stoute kindjes” niet af, daarom nemen de pieten maar een vuurwapen bij de hand. Dát zal pas indruk maken!

  Ik herinner me de tijd toen ik als heel jong kind naar de zesde december uitkeek. Het was leuk om een cadeau van die goede man te krijgen en de altijd-blije zwarte pieten de hand te kunnen schudden. Heel dat gedoe rond “zwarte piet” van tegenwoordig, daar dacht (denkt) een kind niet aan.

  Meningen over deze traditie mogen verschillen maar het maakt kinderen blij en dat zouden politiek-correct denkende volwassenen niet om zeep mogen helpen. Het valt te betreuren dat het al zover gekomen is.

 4. Even herinneren aan de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, de grootste mop ter aarde:

  Artikel 1
  Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen.

  Allen zijn gelijk voor de wet en hebben zonder onderscheid aanspraak op gelijke bescherming door de wet. Allen hebben aanspraak op gelijke bescherming tegen iedere achterstelling in strijd met deze Verklaring en tegen iedere ophitsing tot een dergelijke achterstelling.

  Artikel 27
  1. Een ieder heeft het recht om vrijelijk deel te nemen aan het culturele leven van de gemeenschap, om te genieten van kunst en om deel te hebben aan wetenschappelijke vooruitgang en de vruchten daarvan.

  De beslissing om een culturele (want zijnde een eeuwenoude traditie) is dus “mensenrechterlijk” correct. Proficiat aan het Antwerps stadsbestuur! Het is echter uitermate bedroevend dat dit heeft moeten gebeuren.

 5. Misschien een gouden halve maan op de Sint zijn mijter zetten?
  Kunt ook een nieuw liedje maken “♫ wie goed is krijgt veel zoet ♫ die ongelovig is verliest zijn hoofd ♫”

  1. Uiteraard mag die PoCo-Sint dan nooit meer de klassieke roze marsepeinen varkentjes brengen vermits varkens niet conform de spijswetten van twee religies zijn , ha ja !

 6. Hollanders en Vlamingen krijgen waar voor hun geld. Ze kozen ervoor!
  De lafheid voorbij!

 7. Gewoon belachelijk!!!

 8. Van Asbroeck Michael-frans

  Waar gaat dit eindigen ??? De wereld is om zeep…

  1. NIET als er voldoende EigenVolks verweer komt, o.a. in het stemhokje in mei 2014 !

Trending

%d