syrie minderjarigeIn Antwerpen werd een minderjarige Syrië-strijder na een half uurtje praten met de jeugdrechter vrijgelaten. Vandaag zit hij al terug op de schoolbanken.

Bart De Wever verklaarde enkele maanden geleden dat elke terugkerende Syrië-strijder zou opgepakt worden. Dat gebeurde ook consequent, net als bij de 17-jarige die zopas terugkeerde. Aangezien hij nog minderjarig is, verscheen hij meteen voor de jeugdrechter. Een gesprekje van amper een half uurtje volstond blijkbaar om te oordelen dat de sloeber vrij mag rondlopen en zelfs terug naar zijn kameraadjes op school mag gaan.

De snotneus vocht voor ISIS “de meest gewelddadige terreurbeweging in Syrië, die ook dreigmails naar ons land stuurde’” aldus GVA. Een fait divers voor de jeugdrechter blijkbaar. Terecht wordt gevreesd dat de geruchten die de ronde doen kloppen: op het internet wordt druk geronseld onder minderjarigen om te gaan strijden in Syrië. Hen wordt blijkbaar niets ten laste gelegd bij hun terugkomst in Antwerpen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Minderjarige Syrië-strijder vrijgelaten, ronselen onder minderjarigen is begonnen”

 1. Jean Marie TYTECA

  Hoeveel teruggekeerde Syrië-sadisten zijn er eigenlijk opgesloten ? Zelfs de staatsveiligheid gaf verkeerde cijfers aan het publiek. De Duitse veiligheid wist dat de Belgische aanwezigheid bijna het dubbele bedroeg. M.a.w. zijn een groot aantal van deze jihadi vrijlopende tijdbommen, die nog steeds genieten van onze sociale zekerheid en van plan zijn ons ongeloof zwaar te straffen.

 2. Daar schort OVERduidelijk iets aan de opleiding en het Gezond Boeren Verstand van onze Magistratuur, zowel de “Zetelde”; “Staande” als “Liggende”(die alles zo laaaaaaaaaaaaang laten aanslepen) . Kennelijk is het voldoende , al of niet met Loge piston, politiek benoemd te worden om jaartjes op het vet pensioen (op kosten der economisch productieve Belastingbetalende Burgers) te mogen rustig zitten wachten en intussen de waanzinngste politiek-correcte beslissingen, vonnissen, arresten te kunnen treffen ZONDER rekenschap te moeten geven aan de Belstingbetalende Burgers wof vrezen afgedankt te worden bij ondermaatse productiviteit of bij de zoveelste krankzinnige beslissing

  1. De Gerechtelijke Vogelenmarkt evenwel floreert als nooit tevoren en doet gouden zaken ;
   1) procedurefouten in groothandelsverpakking in blik of brik-pak; 2 kopen en maar 1 betalen
   2) verjaringstaarten met opschrift “tijdslimiet overschreden” vers (met crème au beurré of slagroom en marsepein) of uit de diepvries (ijsroom)
   3) enkel voor de rijkste klanten, die de dikst-gesmeerde-enveloppes bij hun dure advocaten deponeren ter mogelijke verdere geleiding ; massief platina medaille met inscriptie ;”overschrijding der redelijke termijn” MET als bonus een rijkelijke schadevergoeding (de belastingbetaler draait op), waarvan nadien het rijkelijk banket in de Service Club of de bodega “chambree humIde” van de Loge Tempel kan betaald worden.
   Het heeft een reden dat de Magistratuur zich kostumeert bij de uitoefening van hun ambt, dat is immers de geplogenheid bij elk ander Carnaval ook ; Aalst, Kôln, Venezia, ha ja hé !.

 3. Dan zullen ze jejoentje ook wel snel vrijlaten ,wat soort rechters zijn dat ? politiek “correcte” benoemde sujetten van het extreem linkse soort ?ze zouden met naam en toenaam op het internet bekend moeten gemaakt worden ,en quota van hun “straffen” aan vreemdelingen ,en Vlamingen ook !men zou nogal verschieten denk ik, het zoveelste staaltje arrogantie !!

  1. Jejoentje wil voorlopig niet vrijkomen omdat de boterhammen met choco te lekker zijn .

Trending

%d bloggers liken dit: