Hollande-Demission-logoIn Frankrijk is übersocialist François Hollande enkel nog maar president omdat zijn ambtstermijn hem dat toelaat. Zowat heel Frankrijk is de man stilaan meer dan beu, omdat hij geen enkele oplossing heeft kunnen bieden om Frankrijk door de financiële crisis te leiden.

Om die reden werden een tijd geleden de webstek en facebookgroep ‘Hollande? Démision!‘ gestart. Verschillende acties werden op touw gezet, de ene al succesvoller dan de andere, maar het gegeven was gelanceerd: er werd geageerd tegen deze onbekwame socialistische politieker vanuit de gewone bevolking.

De president zelf kan er amper om lachen. Integendeel. Het is dan ook de vijfde redelijk succesvolle burgerbeweging die haar pijlen richt op Hollande. Het grote broertje van Hollande? Démission! heet ‘Hollande? Dégage!‘ en telt 28.000 volgers op facebook.

Een president die boos is, dat ruikt naar repressie. En dat mocht de bedenker van Hollande? Démission! gisteren aan den lijve ondervinden. Terwijl hij rondreed met een promotiewagen van zijn webstek, werd hij door vier motards van de politie klemgereden. Hij moest uitstappen en werd gearresteerd. De aanklacht: “minachting van de president”.

david_hollande_demission

Vervolgens werden niet minder dan 30 politieagenten opgetrommeld, zijn auto werd in beslag genomen en vanzelfsprekend liep alle verkeer in de omgeving muurvast. Op Twitter grapte de arrestant dat hij onder escorte naar het politiebureau werd gebracht en vroeg hij zich af of ze jaloers waren op zijn vertrek uit Passy.

Deze repressie zal de ondergang van de Franse socialisten niet tegenhouden, wel integendeel. Onthoud vooral één zaak: trap niet op socialisten hun lange tenen, of je zal het geweten hebben!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: