delftStelt u zich eens voor: Er zijn voorzieningen voor schoolkinderen in Antwerpen. De gemeente moet bezuinigen en besluit deze alleen voor de allochtone kinderen te schrappen. De autochtone Vlaamse kinderen mogen daarentegen wel gebruik maken van deze voorziening. Ziet u de krantenkoppen al voor u?

De situatie is omgedraaid in Delft, een stadje van 100.000 inwoners in de provincie Zuid Holland. De gemeente heeft geld nodig om terugkerende jihadisten in de watten te leggen en gratis fietsenstallingen aan te leggen. Dus waar halen ze het geld vandaan? Van de burgers die toch niet kunnen stemmen: De kinderen. Meer accuraat: De autochtone kinderen. Er gaat bezuinigd worden op het schoolzwemmen. Een basisbehoefte in een waterland als Nederland. De Nederlands socialistische PvdA behoedt wel hun achterban voor de bezuinigingen natuurlijk: De scholen met overwegend allochtone leerlingen blijven wel hun subsidie behouden.

Alleen de partij Onafhankelijk Delft stemde tegen het voorstel. Deze partij en de buitenparlementaire actiegroep Identitair Verzet laten het, onafhankelijk van elkaar, hier niet bij zitten. Het Identitair Verzet is afgelopen zaterdag door het centrum getrokken met een spandoek en onderwijl flyers uitdelend om burgers van Delft op te roepen contact op te nemen met hun vertegenwoordigende partij in de gemeenteraad.

Image

Er bestaat in Nederland een officiële procedure om een petitie op te starten. De griffie van gemeente Delft heeft, waarschijnlijk in opdracht van hogerhand, al drie petitieverzoeken geblokkeerd (zie onder het kopje Afgewezen). Misschien bang voor het tegengeluid van de kiezer?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Stop de discriminatie van Nederlandse kinderen!”

  1. De nederlandse PvdA is nochtans een rechtse partij.

  2. De ergste, de meest schandalige, de meest onbegrijpelijke vorm van racisme is het oikoracisme, het racisme dat zich tegen het eigen volk (ras?) keert. Daarbij komt nog dat duscriminatie op grond van herkomst of afkomst verboden is door de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Maar het eigen volk dat zijn geen mensen en ze hebben dan ook geen mensenrechten, nietwaar, links gebroed?

    1. de realistische rebel

      Het is een onderdeel van het plan om van europa een moslimstaat te maken. Volgens mij zijn die linkse in het geheim bekeerd(dhimmi) tot de islam en spreken ze al arabisch, alleen mogen ze nog niet uit de kast komen.

  3. Mocht blijkbaar niet bekend worden. Verbaast mij niet…

  4. Gemist op het NOS nieuws…. niet politiek correct genoeg?

Trending

%d