rellen-vreemdelingenDe nieuwe Belgen-fabriek draait nog steeds op volle toeren: in 2012 kwamen er alweer 30.000 bij. Dat antwoordde minister Turtelboom (VLD) op een vraag van Peter Logghe (Vlaams Belang). Er wordt dus nog steeds elk jaar een complete nieuwe stad van de omvang van Tienen aan ‘nieuwe belgen’ binnengehaald.

Het cijfer is opmerkelijk, omdat volksvertegenwoordiger Carina Van Cauter (Open VLD) nog geen maand geleden beweerde dat de nieuwe nationaliteitswetgeving van 4 december 2012 een enorme vermindering van het aantal ‘nieuwe Belgen’ tot gevolg had. De VLD berichtte op haar webstek euforisch over de eerste negen maanden van 2013: “Op basis van cijfers die we verkregen vanaf 1 januari 2013 tot nu kunnen we duidelijk stellen dat de nieuwe nationaliteitswetgeving werkt. De voorbije jaren kwamen er gemiddeld 45.000 nieuwe Belgen per jaar bij, 38.000 daarvan deden dit via de nationaliteitsverkrijging, het overige deel gebeurt op basis van nationaliteitstoekenning. Voor 2013 zitten we voorlopig op 1.775 nieuwe Belgen”. Van Cauter en co beweerden met uitgestreken gezicht dat er dus een een daling was van 97%.

Wat blijkt echter? Het cijfer van 1.775 nieuwe Belgen heeft enkel betrekking op vreemdelingen die de nationaliteit verwierven op basis van de nieuwe wet die op 1 januari 2013 in werking trad én waarvan de nationaliteitsverwerving op 11 september 2013 in het Rijksregister was ingevoerd. Nu geeft Turtelboom (VLD) toe dat er daarnaast ook nog 28.474 nieuwe Belgen zijn op basis van de oude wetgeving. In totaal dus 30.249!

Tot nader order is niet bekend hoeveel nationaliteitsaanvragen van dit jaar nog in behandeling zijn, laat staan hoeveel er globaal in 2013 zullen binnenkomen en goedgekeurd worden.  Of het cijfer voor dit jaar lager zal liggen moet dus nog afgewacht worden…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “30.000 ‘nieuwe Belgen’ in 2012: invasie gaat door”

 1. Voor de duidelijkheid daar zijn alle partijen BEHALVE het Vlaams Belang op af te rekenen.
  Zeker de achterbakse foefelaar (én leugenaar) de wever bart opperhoofd van de BENDE nva, zijn handlanger theo Ranx Xerox francken spreekt graag gespierde taal in de links/multikulgeitenwollensokken/islamofiiele context maar daar blijft het dan ook bij wauwelen en leuteren.
  Het is zelfs nog geen “rommelen in de marge” wat ze doen ipv voorstellen van DE partij te steunen, of meer nog wetsvoorstellen.
  Islam(ieten) horen niet in de Vrije Westerse Wereld wegens een achterlijke cultuur die nog niet de minste vorm van moderniteit kent, noch Westerse waarden als democratie of respect om er maar enkele te noemen.
  Islamieten moeten de toegeng tot het Vrije Westen ontzegd worden ook de zogenaamde “geintegreerde” en er is maar één partij die dit kan bewerkstelligen moet geen tekening maken welke.
  De bendeleider uit de stad van alah is pro europa wat vandaag EURABIA betekend, de bendeleider de wever bart is pro immigratie is ook pro asielTOERISME (hier is ook het rechtoplopend copierapparaaat francken theo met een gespleten aan het leuteren) en nog en leuke uitsmijter in het eutrabia circus (voorheen) europa zitten ze lekker aangeschurkt bij de LINKSE PEDOFIIEL fractie met cogh bendit en steuen in niks IN NIKS mijnheer Philip Claeys van DE partij.

 2. Men moet nogal een autodestructieve, masochistische kop op het lijf hebben staan om het EIGEN grondgebied zo gul te grabbel te gooien aan nieuwkomers zonder de minste consideratie om de billijke belangen te behartigen der EigenVolkse (achter)(klein)kinderen ; pure en onversneden xenofilie in al zijn ijselijke wrangheid ! WRAAKROEPEND !

Trending

%d bloggers liken dit: